3 kk äitinä

Kolme kuukautta olen ollut äiti maailman ihanimmalle pienelle tytölle. Tämä pieni ihminen on tuonut mun elämään rakkauden mitä en edes tiennyt olevan olemassa.

Lapsi on kasvattanut kolmessa kuukaudessa minua enemmän kuin niin moni eletty vuosi yhteensä ja muuttanut suhtautumisen moneen asiaan. Lapsi on opettanut tähän mennessä niin paljon epäitsekkyyttä, kärsivällisyyttä ja laittanut miettimään omia sekä muiden sanoja ja tekoja sekä niiden seurauksia paljon tarkemmin.

Sanotaan että lapsen saannin myötä joutuu luopumaan paljosta ja se muuttaa kaiken. Ja vaikka osittain se niin onkin - se mitä saa tilalle on niin paljon parempaa ja arvokkaampaa. Ei yksikään haave, huolettomuus, mukavuudenhalu tai vapaus ole minulle niin tärkeää kuin tämä - olla äiti pienelle tytölle ♥

Vaikka väsymys, itku ja huuto saakin välillä pinnan kiristymään, on elämäni paras asia olla äiti.

Niin huonoa päivää ei voi olla etteikö tytön hymy saa minua hymyilemään.

Vaikka useana aamuna tulee herättyä aikaisin, silmät ristissä tuhannen väsyneenä, mutta siinä hetkessä kun nostan lapsen syliin ja hänen kasvoille nousee maailman isoin hymy - unohtuu väsymys hyvin nopeasti.

Ikinä mitään niin rakasta, tärkeää ja arvokasta en ole omistanut kuin tämän pienen ihmisen mikä tekee joka päivä mut maailman onnellisimmaksi.

Rakkaus on saanut aivan uuden merkityksen ♥

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

petratoivonen
petratoivonen,
Mikä ihana postaus! <3
nouw.com/petratoivonen