30

Rehellisesti, en välttämättä vielä kolme vuotta sitten olisi ajatellut, että kolmekymppisenä minulla olisi yhdeksän kuukauden ikäinen lapsi. Mikä on kuitenkin ollut elämäni paras päätös. Muutoinkin näin tuolloin elämäni kolmekymppisenä aika erilaisena. Viimeiset kolme vuotta ovatkin tainneet olla elämäni tapahtumarikkainta aikaa.

Koin jonkinlaista ikäkriisiä viime viikkoina ja meinasin jättää koko postauksen tekemättä ja hiljaisesti vain ohittaa nämä synttärit enkä tavallaan edes tiedä mistä syystä? Olen kuitenkin saanut elämässä jo paljon asioita mistä olen haaveillut, opiskellut kaksi ammattia, asun unelma-asunnossa sekä saanut lapsen. Ehkä niitä monen elämän merkkipaaluja, mistä haaveillaan?

Jos nyt pitäisi valita, olisinko mielummin 20-vuotias vai 30-vuotias, niin 30-vuotias ehdottomasti - no doubt. On paljon asioita mitä tekisin uudelleen ja asioita mitä jättäisin tekemättä, mutta toisaalta ompahan ainakin eletty täysillä.

Mitä kaipaan parikymppisen elämästä? Huolettomuutta, sileää ihoa ja vähäistä unentarvetta. Tuota jälkimmäistä erityisesti tässä elämäntilanteessa. Kuitenkin tämä kolmekymppisen elämä peittoaa kaiken tuon mennen tullen.

Kaikista suurimpana tavoitteena aina, on se ikä mikä hyvänsä, on ollut olla onnellinen. Ja sitä minä todella olen. Onnellisena on hyvä startata tämä vuosikymmen ♥

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229