5 x random thoughts

Vaikka jäimmekin juhannukseksi Helsinkiin, meni viikonloppu itseasiassa tosi kivasti. Perjantaina olimme veneilemässä siskoni perheen kanssa ja päädyimmekin veneilemään Långvikiin asti syömään. Lauantaina kävimme myös veneellä, mutta tuulisen sään takia palasimmekin aika pian takaisin ja menimme ystäväpariskunnan luo grillaamaan. Ei ollut ollenkaan huono veto jäädä tänne Juhannukseksi.

Mä en ole oikein meikannut moneen viikkoon, mikä on minulle hieman outoa koska yleensä meikkaan aina. Mutta tuntuu että tällä hetkellä on vain priorisoitava muita asioita esimerkiksi aamuisin ennen kuin pääsemme vauvan kanssa ovesta ulos. Toki tähän vaikuttaa myös kesä, lämpö ja aurinko, jolloin pienen päivetyksen jälkeen iho ei niin kovin sitä meikkiä edes kaipaa. Ja parasta meikittömyydessä on ehdottomasti se ettei tarvi iltaisin pestä meikkejä. Hallelujah.

Tänään pääsen vihdoin kauan odotetulle kampaajalle. Mulla on maailman ihanin kampaaja, jolle ajan saaminen on ajoittain hieman haastavaa. Etenkin minunkaltaiselle ihmiselle joka ei osaa ikinä varata mitään aikoja ajoissa ja kun saan ajatuksen kampaajalle menemisestä saattaa ajan saaminen yhtäkkiä venyäkin kahden kuukauden päähän. No hyvää kannattaa odottaa!

Vaihdoin babyn rattaissa vaunukopan istuinosioon ja voi miten paljon mukavammin meidän lenkit nykyään sujuvatkaan. Viimeisen kuukauden ajan lenkit ovat olleet, noh, hieman haasteellisia siitä syystä, että baby ei nuku enää niin pitkiä päiväunia kuin ennen. Toisin sanoen hän on lähes poikkeuksetta herännyt vaunuissa kesken lenkin tai kaupunkireissun ja eihän hän ole siellä kopassa enää heräämisen jälkeen oikein viihtynyt. Joten tuo istuinosio on ratkaissut tämän ongelman täysin. Nyt hän viihtyy rattaissa vaikka olisi hereilläkin, kun pääsee näkemään ympärilleen.

Olen viime päivät pallotellut ideaa mahdollisesta kesälomareissusta, mutta en ole oikein päätynyt vielä mihinkään lopputulokseen. Suomessa on ollut tosi jees olla nyt kun kelit ovat olleet näin hyvät. Olemme veneilleet ja muutenkin ulkoilleet paljon. Toisaalta kuitenkin johonkin reissuun olisi kiva lähteä. Jos ei muuta niin ainakin viikonloppu Tukholmassa olisi toivelistallani. Jos teillä on heittää hyviä vinkkejä kesälomakohteista, otan mielelläni vastaan!

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit