6 x 4 asiaa minusta

Neljä paikkaa joissa olen asunut

Rovaniemi, mistä olen kotoisinkin - Sieltä muutin lukion jälkeen Helsinkiin. Edelleen minulle kotikoti ja tärkeä paikka, missä vanhempani sekä muutama tärkeä ystävä asuu.

Bulevardi - Ensimmäinen kotini oli Helsingissä Bulevardilla. Vuokrahinnat olivat tuolloin vielä todella paljon huokeammat kuin tänä päivänä. Maksoin hyvän kokoisesta ja hyväkuntoisesta yksiöstä vuokraa 560€/kk. Tosin tuostakin pian 10 vuotta aikaa.

Töölö - Suurimman osan ajasta Helsingissä asuessani olen asunut Etu-Töölössä, kaiken kaikkiaan neljässä eri asunnossa. Paljon hyviä muistoja.

Kamppi - Tämän hetkinen asuinpaikkani mihin muutettiin mieheni kanssa tammikuussa.


Neljä paikkaa, joissa olen työskennellyt

Tanssijana kesäshowssa - Tämä oli ensimmäinen kunnollinen kesätyöni. Harrastin tanssia monta vuotta MM-kisatasolla ja sain tuolloin tanssikouluni kautta tämän kesätyön.

Tavaratalo myyjä - Ensimmäinen työni Helsingissä.

Kuntosali vastaanotto - Tätä tein opintojeni ohella. Tykkäsin todella paljon ja kuntosali oli minulle todella mieluiten työympäristö.

Freelance meikkaaja/maskeeraaja - Viimeisin työni, pitkälti tv/mainospuolella.

Neljä tv-ohjelmaa, joita seuraan

Tv:stä en ohjelmia oikeastaan nykyään seuraa. Muutama alltime favorite mitä tuli aikanaan katsottua tv:stä (ja nykyään Netflix/Hbo) ovat Gossip Girl, Sinkkuelämää sekä Frendit.

Viimeisimmät sarjat mitä on tullut seurattua Netflixistä/Viaplaysta ovat olleet Blacklist, Moderni Perhe sekä Queen of South. Tätä viimeisintä aloimme itseasiassa katsomaan tällä reissulla.


Neljä paikkaa, joihin olen matkustanut

Pariisiin olen matkustanut kaiken kaikkiaan neljä kertaa. Ensimmäistä kertaa perheeni kanssa joulun aikaan kun olin ala-asteella. Ikimuistoinen reissu 11-vuotiaalle ♥ Viimeisin reissu Pariisiin oli viime uusi vuosi. Olen matkustanut Pariisiin aina talvisaikaan. Joskus olisi kiva nähdä kaupunki kesälläkin.

Barcelonaan olen matkustanut myös useamman kerran. Yksi parhaimmista ystävistäni asuu siellä.

Monacoon matkustin viime vuonna kesällä ensimmäistä kertaa ja siitä tulikin yksi lempikohteistani. Toivottavasti jonain tulevana kesänä pääsen sinne uudelleen. Uskon, että todella toimiva kohde myös lapsen kanssa.

Arabiemiraatteihin Dubaihin matkustin ensimmäisen kerran viime keväänä ja uudelleen nyt talvella jolloin vietimme toisen viikon Abu Dhabissa ja toisen Dubaissa. Keväällä ilmasto oli huomattavasti kuumempi.

Neljä ruokaa joista pidän

Kaikki aamupala asiat kuten avokadoleivät (parhaat Kuumassa sekä Joe & The Juicen avokado sandwich), smoothiet/smoothiebowlit ja banaaniletut. Voisin elää pelkästään aamiasella. Ihan oikeista ruoista tällä hetkellä ehkä avokadopasta.


Neljä juomaa joista pidän

Vesi - Vedenjuonti määrällisesti on vähintään kaksinkertaistunut raskaana ollessa.

Kahvi - Tykkäsin kesään asti tehdä kotona erikoiskahveja Nespresson kahvikoneellani, mutta tällä hetkellä perus suodatinkahvi maidolla on lemppari.

Tuorepuristettu appelsiinimehu - En juurikaan juonut mehuja ennen raskautta, mutta raskausaikana mehua on tullut juotua lähes joka viikko. Nykyään tuota tuorepuristettua appelsiinimehua saa onnekseni myös marketeista. Eipä ainakaan sisällä mitään ylimääräistä.

Glögiä on tullut juotua jo useampi kuppi vaikka joulukuu vasta aluillaan. Tosin hyvin kausijuoma tämä.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

escali
escali,
Love all of the pics! <3
nouw.com/escali
SaaraPyykko
SaaraPyykko,