6 x Tällä viikolla tapahtunutta

Treenit PT:n kanssa. Jos mulla olisi varaa, treenaisin PT:n kanssa aina. Vaikka en koe, että itselläni olisi puutetta osaamisesta tai motivaatiosta itsekseen treenatessa, silti yhteistreeneista saa aina hieman enemmän irti. Plus niistä jää vielä super hyvä ja erityisen motivoitunut fiilis.


Viimeinen työharjoittelupäivä. Eli koulu vihdoin ja viimein paketissa tämän neljän ja puolen vuoden taipaleen jälkeen. Ja valmistuminenkin on hyväksytty eli virallisesti valmistun 30. marraskuuta. Tätä onkin tarkoitus juhlistaa dinnerillä joulukuun alussa.


Virallisten asioiden hoitamista. Kuten tässä postauksessa mainitsin, että jätän usein tällaiset asiat viime tippaan. Tällä viikolla olen kuitenkin saanut niin paljon aikaiseksi, että täytyy ihan taputtaa itseä olalle. Päätin, että ennen reissuun lähtöä hoidan kaiken valmiiksi, joten tällä viikolla olen saanut eteenpäin äitiyspäivärahaan sekä äitiyslomaan liittyvät hakemukset, valmistumiseen liittyvät ilmoitukset, raportit ja postitukset, viime kuun kirjanpidon, laskutuksen sekä muita yritystoimintaan liittyviä asioita. Tulee niin kiva ja aikaansaava fiilis kun saa tällaisia asioita eteenpäin.

Ekat joululaulut. Michael Bublén joululevy soi ekaa kertaa tällä viikolla autolla ajaessani. Olen muutenkin tällä viikolla fiilistellyt joulua. (Voiko joku muu yhtyä tähän? :D) En omista juurikaan mitään joulukoristeita, joten suunnittelin että käyn ensi viikolla ostamassa kaikki valmiiksi, joten reissusta tullessamme voin sitten heti laittaa ne paikalleen. Haluan valkoisen joulukuusen ja paljon valoja Haussa on myös ugly christmas sweater, mitä yritin metsästää jo viime vuonna, mutta ihan liian myöhään koska siinä vaiheessa ne olikin joka paikasta loppuunmyyty.


Yksin dinnerillä. Ikään kuin vahingossa. Minun oli tarkoitus käydä nopeasti syömässä jotain keskiviikko iltana mieheni mennessä hoitamaan asioita. Löysin kuitenkin itseni Tapiolan Sandrosta illallistamassa kynttilänvalossa. Ja se oli oikeastaan aika rentouttavaa ja kivaa. Tuo oli vielä mielestäni kivoin Sandro missä olen käynyt ja todella hyvä palvelu. Ja hyvää oli ruokakin.


Tapiola visiitti. Kävin kunnolla ekaa kertaa Tapiolassa ja tuossa Ainoa kauppakeskuksessa ja ihmettelen todella miksi en ole ennen sinne löytänyt. Stockan Herkku oli kauppana vielä kivempi kun tuo keskustan. Ja koska ihmisiä ei ollut lähellekkään niin paljoa kuin tuossa keskustan, oli kaupassa kiertely huomattavasti mielekkäämpää. Siis ihan super kiva. Bongasin lisäksi ihanan lifestyle liikkeen ja tietysti kävin myös hypistelemässä läpi Stockan jouluosaston, mistä tarttuikin mukaan jo ensimmäiset joulukoristeet.

Takki - Mango

Collegemekko - Tommy Jeans

Kengät - Louis Vuitton

Laukku - Gucci

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229