6 x viime viikon parhaat & treffi-illan asu

Kuten jo viime viikolla tässä postauksessa kirjoitin, koko viikko oli kaiken kaikkiaan yhtä tunteiden vuoristorataa. Sen sijaan, että purkaisin ikäviä fiiliksiä, päätin keskittyä kuitenkin viime viikon positiivisiin ja kivoihin juttuihin. Jospa näitä miettimällä pääsisi eroon negatiivisista ja huonoista fiiliksistä ja saisi aloitettua tämän viikon hyvillä mielin. Mietin ensin kirjoittaa koko kuukauden parhaista asioista, mutta en edes oikeasti muista mitä tässä kuussa on tapahtunut, joten helpompi palata vain edelliseen viikkoon :D
  • Tapasin ihanan personal trainerini alkuviikosta ja pääsin aloittamaan salitreenit kunnolla ja vieläpä superkivalla ohjelmalla. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen kyllä kulkee taas!
  • Sain muutamalta yllättävältäkin tutulta positiivisia kommentteja blogista, mistä on tuli todella hyvä mieli. Vaikka aloitinkin blogin kirjoittamisen vain omaksi iloksi, on ollut kiva huomata että siellä on aktiivisia lukijoitakin.
  • Näin hyvää ystävääni (vaimoa<3) joka on Suomessa visiitillä Barcelonasta ja jonka kanssa näemme aivan liian harvoin.
  • Olimme mieheni kanssa pitkästä aikaa deiteillä ja kävimme Gaijinissa syömässä pitkän kaavan kautta lauantai-iltana. Tämänkaltaiset treffi-illat ovat tavoitteena myös lapsen synnyttyä. Mielestäni super tärkeää osata ottaa kahdenkeskeistä parisuhdeaikaa silloin tällöin.
  • Tein kivan työkeikan liittyen syysmuotiin ja inspiroiduin todella! Tänä syksynä täytyy saada jotain punaista päälle. Ennen kun ehdin kaupoille, päätin laittaa punaiset kynnet kynsihuollossa ollessani, mitkä kuvissa vilahtaakin.
  • Lähdimme vielä mieheni kanssa extempore elokuviin sunnuntai-iltana, mikä oli kiva päätös viikolle.
Mitä pidätte asusta? Mekko on ostettu viime syksynä ja nahkatakki sekä kengät taitavat olla parin (vai jopa kolmen?) vuoden takaiset. Mekon malli toimi loistavasti vatsankin kanssa.

Mekko - Zara

Nahkatakki - Zara

Kengät - Stradivarius

Laukku - Dior

xx Saara

  • Outfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lea
,
Kiva lukea näitä, nätti asu ja nuo kengät on huiput, sen ovat muutlin huomanneet kuvissasi.