Personal

30 kysymystä & vastausta

Hei ja ihanaa perjantaita! Toivottavasti teillä on ollut kiva viikko 🙂

Huomasin tämän kysymys postauksen useammasta blogista ja halusin vastata näihin itsekin. Paljastuiko jotain yllättävää? Check it out.

Avioliittoja: Ei ole. En ole koskaan ollut avioliitosta tai häistä haaveileva tyyppi. Toisaalta, ei kyllä ole mitään sitä vastaankaan.

Kihloissa: Ei sitäkään.

Lapsia: Ei vielä, mutta tammikuussa syntyy esikoinen ♥

Lemmikkejä: Ei ole, eikä varmasti ole tulossakaan. Minulla on ollut koira, maailman paras pieni yorkshirenterrieri Oliver ja tavallaan on vieläkin, mutta Oliver on asunut jo useamman vuoden siskoni perheen luona. Kuitenkin nähdään joka viikko ♥ 

Leikkauksia: Yksi ainoa.

Tatuointeja: On yksi selässä. Tosin sitä on poistettu laserilla, mutta poisto jäi raskauden takia kesken. Joten tällä hetkellä vain haalea ja epämääräinen suttu 😀 Poisto jatkuu sitten kun se on taas sallittua. Ja tuskin enempää tatuointeja tuleekaan.

Lävistyksiä: Reiät korvissa. Tämän lisäksi olen ottanut kielilävistyksen 16-vuotiaana, mutta sitä ei ole ollut enää muutamiin vuosiin. Napakorun laitoin reilu 20-vuotiaana, minkä otin juuri pois raskauden takia koska kuulin, että mitä aiemmin ottaa pois sen parempi, jotta reikä ei veny rumannäköiseksi. En sitten tiedä onko pois ottamisesta hyötyä, mutta toivotaan.

Muuttoja: No näitä on kyllä useita. Lapsuuteni ja nuoruuteni asuin Lapissa, kaiken kaikkiaan kuudessa eri asunnossa. Helsingissä olen asunut 7 eri asunnossa, jonka lisäksi vielä parissa väliaikaisessa asumisratkaisussa 😀

Ottanut lopputilin: Juu kyllä useammankin kerran, sen verran monta työpaikkaa on tullut koluttua. Kaikista työpaikoista aina olen irtisanoutunut itse.

Ollut saaressa: Hmm, käynyt joo. Mutta en mitenkään pidempiä aikoja viettänyt.

Autosi: Ei ole omaa, mutta mieheni maasturi käytössä usein.

Ollut lentokoneessa: Monen monta kertaa. Ollaan perheen kanssa matkustettu vuosittain, ensimmäisen ulkomaanmatkan olen tainnut tehdä 1-vuotiaana ja siitä eteenpäin joka vuosi lennetty johonkin. Ennen tykkäsin lentämisestä, nykyään en liiemmin. Tilavammat istumapaikat, hyvät viihdykkeet tai unilääke ennen lentoa tekee lentämisestä huomattavasti miellyttävämpää, varsinkin pitkillä lennoilla.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Valitettavasti kyllä.

Ollut rakastunut: Olen, tälläkin hetkellä. Se on paras asia maailmassa ♥

Ollut ambulanssissa: En muuten kuin töissä kuvauksissa.

Luistellut: En pitkään aikaan. Veikkaan yläasteella viimeksi.

Surffannut: En ikinä, mutta haaveissa olisi kyllä joskus kokeilla. Tosin en tiedä riittäisikö oma kärsivällisyys opettelemiseen.

Ollut risteilyllä: Olen, mutta en pitkään aikaan. Tosin mieheni on puhunut Ruotsin risteilystä 😀 Ehkä tällaiselle on joskus lähdettävä vaikka en suhtaudukkaan risteilyihin kovin myötämielisesti.

Ajanut moottoripyörällä: En, enkä varmasti ikinä tule ajamaankaan. Ei ole mitään mielenkiintoa ajamiseen eikä kyydissä olemiseen.

Ratsastanut hevosella: En koskaan. Olen ollut joskus lapsena ponin selässä jossain lasten tapahtumassa, missä sain allergisen reaktion. Sama on tapahtunut joskus nuorempana Sirkus Finlandiassa, mistä jouduin lähtemään kesken kaiken pois allergian takia. Eli tuskin ikinä tulen ratsastamaankaan tai edes menemään kovin lähelle hevosia 😀

Lähes kuollut: En.

Ollut sairaalassa: En yötä ikinä, mutta muutoin kyllä useamman kerran.

Suosikkihedelmä: Vaihtelee. Välillä tulee syötyä hedelmiä enemmän ja välillä vähemmän. On ollut omenakausia, kiivikausia, sitrushedelmäkausia…  Tällä hetkellä kaikki syömäni hedelmät taitavat mennä blenderiin ja smoothieen tai sitruuna puristettuna veteen. Eniten tulee syötyä banaania, mutta sekin smoothiessa tai välillä viipaleina riisikakun päällä.

Aamu vai ilta: Ennen raskausaikaa aamut ehdottomasti. Nautin ennen aamuista yli kaiken ja heräsin aina vähintään tuntia ennen kun piti lähteä kotoa, jotta ehdin rauhassa laittautua, syödä aamupalaa ja juoda aamukahvin. Mutta nyt raskausaikana kun olen nukkunut yöt niin huonosti, ei aamut todellakaan ole mukavia vaan ensimmäiset 2-3 tuntia heräämisestä menee lähinnä pienessä koomassa. Joten tällä hetkellä sanoisin illat.

Lempiväri: Tämäkin vaihtelee, mutta tällä hetkellä musta ja vaalean persikan oranssi.

Viimeisin puhelu: Työpuhelu liittyen lauantain musiikkivideon kuvauksiin. Puhun yleisesti ottaen aika vähän puhelimessa. Enemmän tulee laitettua viestiä.

Viimeisin viesti: Mieheltäni.

Kahvi vai tee: Kahvi ehdottomasti. Ennen raskausaikaa join kahvia todella paljon, ehkä liikaakin. Sitten tuli pahoinvoinnin takia parin kuukauden tauko, kun ei vain tehnyt mieli. Nyt juon pari kuppia päivässä raskausajan suositusten mukaan.

Kissa vai koira: Koira 100%. En ole kissa ihmisiä, plus olen niille myös todella allerginen.

Paras vuodenaika: Vaikea sanoa. Tykkään keväästä, kesästä ja syksystä. Talvesta ja kylmästä en yhtään. Eli lämmin loppukevät ja alkusyksy sekä hellekesä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *