Lifestyle

A little thing that feels the most biggest thing in the world

Pidin loppukeväästä ja alkukesästä parin kuukauden mittaisen sometauon. En kylläkään mitenkään suunnitellusti. Monet ihmettelivät ja kyselivät onko kaikki kunnossa. Tämä postaus selventää mistä on ollut kyse.

Kun olo on jatkuvan krapulan, oksennustaudin ja uupumuksen yhdistelmä ja päivät ovat olleet lähinnä selviytymistä ei tee mieli kirjoittaa saatika, että olo olisi mitenkään kovin kuvauksellinen.

Kun joutuu unohtamaan normaalit arkirutiinit, kesälomasuunnitelmat ja muut tekemiset pariksi kuukaudeksi voin kertoa, että Netflix sarjat ovat tulleet tutuiksi ja selkäkipu äitynyt välillä sietämättömäksi makaamisesta. Ja sen kerran kun kesällä ilmat ovat olleet oikeasti kesäiset, olen toivonut hartaasti pimeää kylmää syksyä ja pitänyt verhot kiinni. Sanat ”Älä huoli, se on ohimenevää” ei hirveästi lohduttanut kun päivät tuntuivat viikoilta ja paha olo loputtomalta.

Tässä siis myös selitys kaikille ketkä ovat asiaa ihmetelleet. Epäaktiivisuus, osallistumattomuus sekä viestien ja puheluiden laiminlyönti, suuret pahoittelut siitä.

Onnekseni, se pahin olo kyllä lopulta helpotti. Pikkujutut kuten se, että aamulla ei tarvinut nousta ensimmäisenä oksentamaan, pystyi juomaan lempismoothien aamupalaksi tai että olo oli suhteellisen virkeä edes osan päivää, tuntuivat maailman isoimmilta asioilta. Päivistä pystyi ainakin osittain alkaa nauttimaan ja tekemään suunnitelmiakin pakollisten hoidettavien asioiden lisäksi.

Pahasta olosta huolimatta, olo on ollut onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Vieläpä täysin uutta onnellisuutta ja jännitystä, mitä en ole koskaan aiemmin kokenut. Nyt jaan teille kuvia, missä tunnelmissa täällä ollaan menty viime viikkoina ja kuukausina.

Kyllä; meidän perhe kasvaa tammikuussa pienellä tytöllä <3

Tieto on ollut lähipiirissämme jo jonkin aikaa, mutta nyt ajattelin että on aika kirjoittaa siitä myös täällä. Ja mitä pidemmälle raskaus etenee sen vaikeampaa sitä on edes yrittää peitellä. Välillä perusarkihöpötyksen sekaan saattaa blogiinkin eksyä unelmointia lasten vaatteista ja lastenhuoneen sisustuksesta sekä ihan vain raskauskuulumisia. Asukuvatkin tulevat varmasti näyttämään jossain kohtaa hieman erilaiselta kuin tähän asti 😀

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *