Dubai tips

Tämän postauksen olen tehnyt valmiiksi jo yli pari kuukautta sitten, mutta on vain unohtunut julkaista. Eli nyt siis hieman viiveellä, kolme kuukautta myöhemmin Dubai vinkit kehiin. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :D

Kuten aiemmassa Dubai postauksessa mainitsin, otimme Dubain loman lähinnä rentoutumisen kannalta eikä aikomuskaan ollut tehdä suuria suunnitelmia tai buukata päivät täyteen aktiviteetteja. Ne aktiviteetit jääköön sitten ensi kertaan. Kokosin kuitenkin muutamia vinkkejä ja suosikkeja reissulta.
Hotelli Hilton Dubai Jumeirah

Hotelliamme voin ehdottomasti suositella. Sijainti Jumeirah Beachillä oli erittäin hyvä. Hotellilla oli oma rajattu ranta-alue, mistä sai rantapyyhkeen sekä tuolin itselleen aina sinne mennessä. Lisäksi hotellissa oli paras italialainen ravintola, missä ole koskaan käynyt. En ole missään saanut niin hyvää burrataa tai creme bruleeta. Aamupala oli erittäin hyvä, bonarina vielä henkilö joka teki vohveleita ja crepeja mihin sai sitten itse valita täytteet. Aamiaisalue oli niin iso, että ikäväkseni huomasin tämän vasta viimeisenä aamuna. (Ehkä ihan hyvä, niin jäi muutamat nutella crepet syömättä... :D) Tykkään myös treenata lomalla, joten hotellin sali oli käytössä lähes joka päivä. Ja yllättävän hyvä sellainen.
Nusr-Et

Useimmat varmaan tietävät instagram ilmiön Nusretin? Liharavintoloiden pyörittäjän kenestä oli meemejä jokin aika sitten instagram täynnä? Olimme suunnitelleet menevämme kyseiseen ravintolaan ja kysyimme ensimmäisenä lomapäivänä hotellilta voisivatko he koittaa varata meille sieltä pöydän jollekin lomapäivistä. Ja kumma kyllä saimme pöytävarauksen mitä emme uskoneet ravintolan suuren suosion ja viime hetken varauksen takia. Varauksemme piti olla klo 21 ja loppuen lopuksi pöydän saimme puolitoista tuntia myöhemmin. Ravintola oli tupatentäynnä sillä itse Nusret sattui olla ravintolassa juuri kyseisenä iltana. Mutta täytyy sanoa että kokemus kyllä oli tämän kaiken arvoista sommelierin viinishowneen ja Nusretin lihanleikkuineen. Harmiksemme päivää myöhemmin olisi myös P. Diddy ollut samaisessa ravintolassa illallistamassa :D Iso suositus! Hyvä ruoka ja ainutlaatuinen kokemus.
Burj Khalifa & Armani restaurant

Maailman korkein rakennus oli ainoa turisti "aktiviteetti", mihin vielä ostimme liput etukäteen. Jotenkin must see -juttu Dubaissa. Palatessamme takaisin maan tasolle eksyimme viereiseen Armani ravintolaan, mikä tuli sattumalta kohdallemme. Ravintola oli Armani hotellin yhteydessä oleva ravintola ja iso suositus myös tälle. Erityisesti jälkkärit olivat 6/5!
Miracle Garden

Olin nähnyt somen täynnä kuvia tästä kukkapuistosta ja pitihän se mennä itsekin katsastamaan. Edullinen sisäänpääsy ja täysin näkemisen arvoinen. Turisteja oli kyllä aivan liikaa ja kuviakin oli haasteellista ottaa ilman kymmeniä muita turisteja parveilemassa kuvassa. Lisää kuvia löydät tästä postauksesta.
Ostokset

Ostoksia Dubaissa voisi tehdä mielin määrin ja sieltä löytyy varmasti kaikki mahdolliset merkit ja kaupat. Kauppakeskukset Dubai Mall ja Mall of Emirates ovat valtavia ja niihin täytyy kyllä varata reippaasti aikaa, että ehtii ja jaksaa kiertää kaikki. Eikä mitenkään yhden päivän aikana jaksakkaan. Jotenkin tulee ehkä pieni ahdistus siitä paljoudesta :D
Pukeutuminen

Tämä mietitytti paljon ennen reissua, että kuinka tarkkoja siitä sitten loppuen lopuksi Dubaissa ollaan. Kyselin tutuilta ennen reissua asiasta ja sain myös aika erilaisia vastauksia. Itse koin kuitenkin niin, että hotellin ja rannan alueella sillä ei ollut juurikaan väliä. Kuitenkin muualla suurin osa ihmisistä oli pukeutunut niin, että olkapäät ja polvet olivat peitossa. Tai vähintäänkin jompi kumpi. Ja näin myös itse pukeuduin aina hotellialueelta poistuessa. Toki näki myös ihmisiä, jotka eivät olleet.

xx Saara

  • Travel

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229