Epäonnisen viikon parhaat

Se aika kuukaudesta. Viime viikko oli jotenkin ahdistava, hormonihuuruinen viikko pitkästä aikaa. Tuli ihan raskausajat mieleen. Mieli takkusi, päässä humisi, väsytti jatkuvasti, olo oli aikaansaamaton ja suklaa tuntui hyvältä idealta joka päivä. Tämä oli ensimmäinen kerta raskauden ja synnytyksen jälkeen, että menkkaoireet olivat näinkin voimakkaat. Viikko vaihtui ja olo sekä mieli on jo paljon parempi. Mutta oli viime viikolla ihan kivojakin juttuja. Viime viikon paras...

Podcast - Perjantain parhaat. Olen kuunnellut tätä podcastia jo pidempään, mutta viime viikolla fiilistelin tätä erityisen paljon. Noora&Noora saa podcastissaan elämän kuullostamaan todella ihanalta pienien arkisten asioiden kautta. Hyvät arkivinkit ja arkisten asioiden fiilistely tuo samalla hyvän mielen itsellekin.

Ravintola - Gaijin. Olimme extempore dinnerillä lauantaina koko perheen voimin Gaijinissa pitkästä aikaa. Viimeksi kävimme tuolla noin vuosi sitten ollessani raskaana ja tuolloin vatsa täyttyi jo parin ruokalajin jälkeen jolloin totesin, että ehkä tämä usean ruokalajin illallinen ei ole paras mahdollinen raskaana. Nyt kuitenkin pystyin nauttimaan illallisesti huomattavasti enemmän ja olihan se vain hyvää.

Treeni - Päivittäiset kävelylenkit. Toki käyn näillä muutoinkin, mutta viime viikolla nämä tulivat erityisesti tarpeeseen. Salilla käynti ei tuossa olotilassa kiinnostanut tippaakaan, mutta raikas ulkoilma teki hyvää mielelle ja kropalle.

Kauppa - Muji. Tää oli kyllä jo toinen kerta Mujissa ja jotain aivan ihanaa tuossa liikkeessä on vaikka joka kerta olenkin sieltä tyhjin käsin lähtenyt. Erityismaininta lastenosastosta missä ainakin meidän tyttö viihtyy todella hyvin. Lastenosaston yhteydessä on vielä erityisen hyvä ja siisti alue vaipanvaihtoon, syöttämiseen ja wc-käyntiin.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JANINAKOSKENNISKA
JANINAKOSKENNISKA,
Feel youuu... mulla meni viime viikko ihan pipariksi menkkojen takia 😅 Tai lähinnä just ne hormoniryöpytykset 🤷🏼‍♀️
nouw.com/janinakoskenniska
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Siis joo, ihan hirveetä miten paljon ne voi vaikuttaa mielialaan😭🤯 Mulla ei oo ollu tämmöstä pitkään aikaan ni tuntu jotenki tosi raskaalta - henkisesti ja fyysisesti😂
nouw.com/saarapyykko