(Fun) facts about me

Mä olen ollut huge Justin Bieber fani. Ja tästä ei oikeasti ole montaa vuotta aikaa. Osaan vieläkin tyyliin sen kaikkien biisien sanat ulkoa ja oon myös pakottanut mun yhden ystävän sen keikalle mun kanssa muutama vuosi sitten. Ja edelleen se on musta aika kuuma :D

Oon tosi neuroottinen siitä miten päin vessapaperirulla pitää olla siinä telineessä. Ja sen ehdottomasti pitää olla niin, että mistä paperia otetaan ei ole seinää vasten vaan niin kun itseä vasten. Jos nään sen missä tahansa olevan toisin päin mun on pakko kääntää se.

Tykkään kookoksesta ihan sen kaikissa olomuodoissa. Ruoassa, juomassa, rasvoissa, tuoksuissa... you name it. Olin joskus erittäin pahasti addiktoitunut Victoria’s Secretin kookoksen tuoksuiseen bodymistiin.

Oon myös ollut huulikiiltoriippuvainen. Tän voi varmasti allekirjoittaa jokainen mun koulukaveri :D

Mä en pidä banaanista. Niin kun pelkästään syötynä. Ja koen tän hieman outona ehkä siksi, että oon elämäni aikana itseni lisäksi tavannut tasan yhden ainoan ihmisen jolla on myös banaani-ongelma. Ja ongelmana siinä on se kypsyys, kun se on aina mun makuun joko liian raakaa tai liian kypsää. Laitan banaania kuitenkin usein esimerkiksi smoothieen, mutta leikkaan banaanin aina veitsellä auki enkä taita sitä päätä koskaan käsin. En tiedä miksi.

Mä en ole omistanut sinisiä farkkuja moneen vuoteen. Ne vaan ei ole mun juttu. Lähes kaikki mun housut, collareita lukuunottamatta, on mustia.

Mun souvenier ulkomailta on purkka ja ostan sitä aina reissuilta varastoon. Ulkomailla myytävät purkat on mun mielestä parempia ja valikoima on parempi kun Suomessa. Myös muutama ystävä on tuonut mulle reissuilta tuliaiseksi purkkaa :D

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Roosa
Roosa,
Todellakin allekirjotan ton huulikiiltoriippuvuuden😂😂 ja aika monen muunkin kohdan sun listasta!
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Haha tiesin että allekirjoitat 😃 😃
nouw.com/saarapyykko
IP: 82.99.3.229