Hankintoja vauvalle - part 1

Otsikko voi olla hieman harhaanjohtava, koska oikeastaan hankintojahan ei hirveästi ole tehty. Vaatteita on tullut jonkin verran ostettua, mutta siinäpä se. Vaatteita ollaan myös saatu; muutamia lahjaksi ja muutamia käytettynä lähinnä siskoltani, mitkä ovat juuri jääneet hänen tytöiltä pieneksi. Näin esikoista odottaessa koen, että on hieman vaikeaa arvioida minkä verran vaatteita kannattaa hankkia missäkin koossa. Tosin tarpeen mukaanhan hankintoja sitten tehdään vauvan syntymän jälkeen lisää. Ruotsalaiseen merkkiin Livlyyn olen ihastunut tyystin ja tältä merkiltä olen muutamia vaatteita ostanut sekä saanut.

Vaaleanpunainen huppari - Livly (täältä)

Harmaa huppari - Livly (täältä)

Housut - Livly (täältä)

Housut - Livly (täältä)

Pipo - Livly (similar here)

Toinen merkki miltä olen ostanut vaatteita on Kappahlin oma lastenvaate merkki Newbie. Tältä merkiltä löytyy mielestäni nättejä, perus vauvanvaatteita ja vieläpä suht edullisesti.
Alla olevia ihanuuksia ollaan saatu lahjaksi ♥
Elodie Detailsilta löytyi kauniita tarvikkeita.

Tutit - Elodie Details (täältä & täältä)

Tuttinauha - Elodie Details (similar here)

Uniriepu - Teddykompaniet (täältä)

Vaikka hankinnat ovatkin toistaiseksi hyvin vähäiset, olemme kuitenkin pitkälti suunnitelleet ja päättäneet kaiken mitä tulemme ostamaan. Mutta kaikki isommat hankinnat tulemme tekemään hieman myöhemmin marras-joulukuun aikana. Näistä ajattelin tehdä sitten ihan oman postauksen. Paljon tulee mietittyä mitä kaikkea sitä sitten pitääkään ostaa ja mitä tarvitaan. Täältä löytyi aika kattava listaus siitä, mitä kaikkea vauva sitten tarvitsee. Eikä ihan lyhyt lista ollutkaan :D  

Postaus sisältää mainoslinkkejä

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit