Hei Hei Heinäkuu

Viimeisiä päiviä heinäkuusta viedään. Tällä viikolla varmasti moni jo palaakin lomien jälkeen töihin ja on taas aktivoiduttava arkeen - itseni mukaan lukien. Tosin itse osittain aloitin tämän jo viime viikolla, mutta moneen lähetettyyn sähköpostiin tuli boomerangina automaattivastaus "Out of office", joten tällä viikolla uusi yritys. En ole stressaaja tyyppi enkä juurikaan murehdi työasioista vapaa-ajalla tai lomalla. Tälläkin lomalla huomaan kyllä nollaanneeni aivot ihan kunnolla, että menee jo päivämäärät ja päivätkin sekaisin. Viime viikolla olin ripsihuollossa päivää liian aikaisin ja kynsihuollon lauantai aamulta unohdin tyystin. Että jos jollain on vinkata hyvää kynsiteknikkoa kenelle saisi ajan suht nopeasti, let me know! :D Noh, ehkä tällaisetkin asiat pysyy paremmin päässä kun arki alkaa rullaamaan.

Miten teidän viikonloppu sujui?

En tiedä mistä se johtuu, etten ole saanut oikein nukuttua pitkään viime viikkoina, vaikka se olisikin ollut lomalla täysin sallittua. Olen monena aamuna herännyt suht aikaisin ja vaikka on väsyttänyt en vain ole saanut enää unta. Näin kävi viime viikonloppunakin. En seuraa juurikaan mitään sarjoja ja usein ne mitä katson, olen nähnyt useaan otteeseen. Viikonloppuna aloin kuitenkin katsomaan hehkutettua Modern Familya ja täytyy sanoa, että jo parin jakson jälkeen olin koukussa. Hauska ja viihdyttävä mitä on helppo katsoa ja seurata. Suosittelen! :D Lauantaina näin hyvää ystävääni ja kävimme pitkästä aikaa hieman kuvailemassa. Blogiakin tulee kirjoitettua ihan uudella inspiraatiolla kun on jotain kuvamateriaaliakin. Ja ystävästäni kuoriutui kaiken lisäksi ihan huippuvalokuvaaja! Kuvaussessareiden jälkeen menimme vielä istumaan Caruseliin pariksi tunniksi. Minua ei haitannut kyllä yhtään vaikka viikonloppu oli hieman pilvisempi ja sateisempi. Heinäkuussa on aurinkoa riittänyt, eikä sille näy loppua elokuussakaan joten pilviset päivät on välillä todella ok :D Olen useana aamuna kipittänyt talomme tien toiselle puolelle puistoon ottamaan aurinkoa ja siirtynyt terassimme aurinkotuolille puolen päivän aikoihin, mistä eteenpäin aurinko paistaa siihenkin. Heinäkuun aikana olen löytänyt myös podcastit mitkä ovat kivaa viihdykettä esimerkiksi auringonotossa. Joten kaikki vinkit hyvistä podcasteista otetaan vastaan!
Tämän punaisen mekon tilasin jo loppukeväästä Nellyltä. Ensimmäinen punainen vaate pitkiin aikoihin. Olen aina kokenut, että punainen ei vain ole värini, mutta tämä jotenkin pisti nettikaupassa silmään. Tosin siihen nähden, että tilasin mekon jo toukokuussa ja se oli viikonloppuna ensimmäistä kertaa päälläni, niin en tiedä onko se oikein vieläkään :D Mutta ehkäpä tuo mekko löytää päälleni vielä muutaman kerran kun nämä helteet ovat näköjään vielä jatkuakseen.

Mekko - Nelly/Glamorous

Flipflopit - Misspap

Laukku - Dior

Aurinkolasit - Gucci

xx Saara

  • Outfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit