Hotellielämää

Terveiset kotoa aamukahvin ääreltä. Pääsiäisen jälkeen taas takaisin rutiineihin.

Pääsiäisen vietimme Virossa. Yövyimme Hilton Tallinn Park hotellissa, mikä on muuten yksi kivoimmista hotelleista missä olen ollut. Tämä oli varmaan jo kymmenes kerta kyseisessä hotellissa - never get bored.

Pääsin treenaamaan, rentoutumaan spassa ja nukkumaan hotellin lakanoissa. Elämään todellista hotellielämää viikonlopuksi. Sunnuntainen tunnin kasvohoito ja hieronta tuli todella tarpeeseen kolmen viikon huonojen yöunien jälkeen.

Don’t get me wrong, ei tätäkään minilomaa laakereilla levätty. Välillä hotellielämä oli sitä, että toinen pukkasi vauvaa rattaissa ympäri hotellin käytäviä, jotta vauva rauhottuisi ja nukahtaisi. Eikä ne yöunet siellä hotellin lakanoissa olleet yhtään sen pidemmät kuin kotonakaan. Myös kasvohoidon tekijä mainitsi tummista silmänalusistani :D Jep, meidän lasta ei ole tehty tähän maailmaan nukkumaan. Mutta pieni irtiotto arjesta, kotoa, Helsingistä - oli aivan paikallaan.

Spa:ssa maatessani pohdin, että vanhemmuudessa on ihan ok olla välillä hieman itsekäs. Tietysti vauva on ja pitääkin olla prioriteetti numero yksi, mutta on myös tärkeää ottaa omaa aikaa aina silloin tällöin. Uskon, että se on ihan kaikkien perheenjäsenten parhaaksi.

Ensimmäisen vuoden aikana äitinä sitä ei kuitenkaan ole päiviä töissä ja loppuen lopuksi aikaa tulee vietettyä paljonkin kotona vauvan kanssa. Joten esimerkiksi hemmotteluhoidot tai viinilasillinen ystävän kanssa silloin tällöin on todella ok ja jopa suotavaa. Niin sitä jaksaa sitten arjessa taas paljon paremmin.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit