Huomioita Rivieralta osa 2 sekä uv-asu vinkki

Mekko - By Malina / Sandaalit - Dior / Aurinkolasit - Dior

Navigaattoria on ihan ylivaikea seurata autolla ajaessa päällekkäisten teiden takia. Niinkun todella vaikea. Eräänkin kerran ajettu väärin. Muutoinkin ajaminen on täällä todella hidasta. Ruuhkia on paljon ja jos matka näyttää navigaattorista esimerkiksi vain 10 km, saattaa tuon matkan ajamiseen helposti vierähtää 45 min. Ruuhkien lisäksi kapeita mutkaisia teitä on todella hidasta ajaa.

Mutta sitten taas on ollut aivan huippua kun on ollut oma auto käytössä. Olemme olleet Etelä-Ranskassa useammankin kerran, mutta tämä oli ensimmäinen reissu auton kanssa ja ehdottomasti jatkossakin tullaan tekemään nämä reissut näin. Näkee niin paljon enemmän ja juuri sellaisia paikkoja, pienempiä kyliä mihin ei muuten tulisi mentyä.

Päätyäkseen hyvään ravintolaan pitää vähän tietää mihin menee. Ranskassa ei oikein koskaan tiedä mitä saa, joten parempi aina mennä johonkin jonkun hyväksi havaittuun. Olen bongannu @avecsofie instagramista sekä blogista useammankin ravintolavinkin tälle lomalle. Suosittelen tsekkaamaan jos Rivieralle joskus matkustat.

Mutta sitten taas kahvi. Ah, kahvi on niin hyvää joka paikassa.

Diorin book tote bagin lisäksi lähes yhtä paljon näkyy Goyardin laukkuja. Siis sitä Neverfullin näköistä mallia. Niitäkin kaikissa eri väreissä.

Täällä leikkipuistoissa ei ole hiekkaa/hiekkalaatikkoa vaan sellanen muovialusta. Muutenkin tuntuu että ranskalaiset lapset(kin) ovat todella hillittyjä ja hallittuja, leikkipuistoissa ei ole vallinnut mitenkään villi tai äänekäs meininki, enemmänkin todella rauhallinen. Ja kaikki puistoissa olleet lapset ovat olleet todella pieniä, yläikäraja on ollut varmaan 3-4 vuotta.

Ja yksi pieni merkkivinkki vielä. Olen tilannut jo parina kesänä IA BON merkiltä minille uv-asun sekä hatun (ylläolevassa kuvassa) ja olen ollut aivan super tyytyväinen. Pitkät lahkeet ja hihat, nätit kuosit, hattu juuri oikein muotoiltu joten pysyy kunnolla päässä, todella hyvä laatu sekä nopeasti kuivuvaa materiaalia. Rivieralla ollessamme satuimme rannalla törmäämään tämän merkin toiseen ruotsalaiseen perustajaan joka heti bongasi nämä rannalta minin päältä. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan tämän merkin jos tällaisia joskus etsinnässä.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit