I fell in love

Meidät tuntien, meidän lomat harvoin menee täysin suunnitelmien mukaan kuten ei mennyt nytkään. Ja täytyy todeta, että onneksi ei. Meitä ei sää oikein suosinut ja kelit Miamissa ja Bahamalla eivät olleet parhaat mahdolliset. Miamissa tuo ei niinkään vielä häirinnyt, mutta Bahamalla missä ei ollut juurikaan muuta kuin resorttimme uima-altaat, alkoi pilvisyys ja ajoittainen sade hieman nyppimään. Päätimmekin siis muuttaa matkasuunnitelmaa niin, että lähdimme Bahamalta jo neljän yön jälkeen ja lensimmekin suoraan New Yorkiin loppulomaksi. Meidän piti siis olla viikko Bahamalla, lentää sieltä takaisin Miamiin ja Miamista New Yorkin kautta kotiin.

Saavuimme New Yorkiin uuden vuoden aattona ja voitte kuvitella missä kaaoksessa koko kaupunki oli. Ihmisiä oli ihan älytön määrä, teitä suljettu, poliiseja joka paikka täynnä ja kadut aivan tukossa. Meillä ei luonnollisestikaan ollut mitään lämmintä päälle pantavaa, joten heti seuraavana aamuna piti hankkia talvivaatteet koko porukalle. Kaikesta säädöstä huolimatta oli paras päätös tulla loppu lomaksi Nyciin.

Ollaan käyty aamukävelyllä Central Parkissa, ihastelemassa Rockefeller Centerin joulukuusta, syöty maailman parasta tiramisua, Carrie Bradshawn portailla, Times Squarella, pyöritty Sohossa... Kolme päivää ei mitenkään riitä tämän kaupungin koluamiseen, joten toivottavasti päästään tänne pian uudelleen. I ♥ NY, olit juuri niin ihana kuin kuvittelinkin.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JANINAKOSKENNISKA
JANINAKOSKENNISKA,
NYC on niiin ihana 😍
nouw.com/janinakoskenniska