I niin kuin...

Julkaisu on tehty yhteistyössä Desenion kanssa

Tyttäremme ristiäisiä vietettiin muutama viikko taaksepäin. Nimen olimme kyllä päättäneet jo varhaisessa vaiheessa syksyllä ja kutsuimmekin vauvaa tällä nimellä jo pitkään ennen syntymää. Emme myöskään salailleet nimeä vaan kerroimme sen hyvin pian sen jälkeen kun olimme nimen päättäneet, joten monellekaan tutulle kuka tätä lukee tämä ei varmaankaan tullut yllätyksenä. Etunimi on mieheni keksimä ja toinen nimi minun. Olemme mieheni kanssa kumpikin suht vahvatahtoisia, mutta nimen kanssa päästiin yhteisymmärrykseen hyvinkin nopeasti.

Tyttärestämme tuli siis I niin kuin Isabel Sofie <3 Tuttavallisemmin Isbe :D

Toisin kuin nimen päättäminen, mikä kävi helposti ja varhaisessa vaiheessa, Isabelin huoneen sisustaminen jäi kuitenkin hieman puolitiehen. Oma huone hänelle siis on, mutta toistaiseksi hän nukkuu vielä meidän kanssa samassa makuuhuoneessa, mistä syystä tuo hänen oman huoneen laittaminen hieman jäi. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni asian kanssa ja suuntasin www.desenio.fi sivuille selaamaan lasten julisteiden valikoimaa.

Tilasin aika värikkään ja kuviollisen tapetin vauvan huoneeseen yhdelle seinälle ja tästä syystä halusin taulujen olevan suht neutraalin väriset. Päädyinkin tuota kirjaintaulua lukuunottamatta mustavalkoiseen teemaan. Tuli kunnon blonde moment tätä postausta tehdessä. Etsiessäni kirjain julisteen nimeä, tajusin että julisteessahan on L kirjain, luullessani tämän olevan I. Tietysti tämän olisi voinut päätellä myös L niin kuin leijona/lion…oh well… :D Meneehän tuo I kirjaimestakin, vai mitä mieltä olette? :D

Ylläolevat julisteet Footprints, Eyelashes, Rabbit Peekaboo

Jos teitä seuraajiakin on sisustuskärpänen puraissut nyt kevään kynnyksellä, saatte alekoodilla ”saarapyykko25” 25 %:n alennuksen julisteista 2.-4.4 välillä. Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- / Collaboration- / persoonallisia julisteita.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Funfitfash
Funfitfash,
Kauniin nimen olette valinneet <3 Meilläkin päästiin nimestä yllättävän hyvin sopuun, vaikka sen valitseminen vähän kestikin. Me pidettiin nimi kaikilta salassa nimiäisiin saakka eikä suostuttu kertomaan nimeä edes kaiverruksia varten.
nouw.com/funfitfash
SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
aivan ihana nimi pienellä <3 !!
nouw.com/sofiakeitaanranta