Joulupallo

Blogikin on ottanut pienen joululoman, mutta täällä taas. Toivottavasti teillä on ollut ihana ja rentouttava joulu. Minulla ainakin on. Eikä joulustressistä tietoakaan. Tosin en ole ikinä kokenut minkäänlaista joulustressiä. Olen aina ollut jouluihminen ja jotain ihanaa joulunajassa vain on. Ensimmäinen joulu ilman minkäänlaista ruokaähkyä. Alkaa vatsalaukku olla jo niin ahtaalla, ettei pysty syödä kuin pieniä aterioita kerralla.

Huomaan olleeni hieman tunteikas tänä jouluna - tosin nyt voi myös raskaudella olla osuutta asiaan. Joulu tuo mieleen niin paljon ihania ja hyviä muistoja, minkä jälkeen elämä on heittänyt kuperkeikkaa ja moni asia on muuttunut. Kuitenkin joka vuosi se joulufiilis on aina sama. Ja yhtä ihana. Meillä on ollut perheessä aina vahvat jouluperinteet ja vaikka moni asia onkin muuttunut, tietyistä jutuista ollaan pidetty kiinni - tavalla tai toisella. Ja tiettyjä perinteitä haluan vaalia myös omalle lapselleni. Juuri eilen totesin miehelleni, että hullua ajatella, että ensi jouluna meidän baby on lähes 1-vuotias.

Babystä puheen ollen - kolme viikkoa enää laskettuun aikaan. Jännittävintä on se, ettei oikeasti yhtään tiedä, milloin baby päättää tulla. Ei yhtään. Vaikka usein sanotaan, että harvemmin esikoinen syntyy yhtään etuajassa, olen kuullut vastikään lähipiirissäni parikin tapausta kun esikoinen onkin tullut lähes pari viikkoa etuajassa. Joten ei oikeasti voi ikinä tietää. Nyt ainakin ollaan jo turvallisilla viikoilla, eikä lasta laskettaisi enää keskoseksi, vaikka päättäisikin jo tulla.

Yksi parhaista joululahjoista tänä jouluna oli silitysrauta. Yep - I’m old. Eikä olla siis silitysrautaa omistettu. Välipäivän hommana onkin siis pestä, silittää ja viikata kaikki vauvanvaatteet kaappiin.

Yritän tällä viikolla myös skarpata blogin kanssa ja minulla onkin pari uutta postausta luonnoksissa viimeistelyä vailla valmiina. Joten stay tuned. Nyt lähden ulkoilemaan tuonne aurinkoon. Ihanaa päivää ♥

Tekoturkisliivi - Merkitön, ostettu vuosi sitten Pariisista

Neule - Zara

Nahkaleggingsit - Mamalicious

Kengät - Louis Vuitton

Laukku - Dior

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229