Juuri nyt olen onnellinen...

Pipo - A+ More / Brooch - Chanel / Huppari - Weekday / Kengät - Louis Vuitton / Laukku - Chanel

Huppari + Colleget - Mini Rodini / Body - The Brand

...siitä, että minillä on tällä hetkellä jotenkin helpohko vaihe menossa. Yöt sujuvat ihan hyvin (meidän vauvaa ei tosiaan ole luotu tähän maailmaan nukkumaan, joten ne vähän paremmatkin yöt tuntuvat luksukselta), päivisinkään ei turhaa kitinää tai kiukuttelua vaan pääsääntöisesti hän on hyväntuulinen, nauravainen, iloinen pieni tyttö ♥

...mun ihanista ystävistä, joista olen niin äärimmäisen kiitollinen. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän haluaa antaa aikaansa niille oikeille ystäville ja merkityksellisille ihmisille joita elämässä on. Niille jotka antaa enemmän kuin ottaa. Niille, jotka aidosti välittää. Joista saa iloa, tukea ja turvaa ja joille myös itse saa sitä olla. Niille, joiden kanssa on helppo olla.

...oven takana kolkuttelevasta joulunajasta. Vaikka marraskuu onkin pimeää aikaa ja se vähäinenkin lumi suli aika pian pois, niin silti tässä on jotain ihanan tunnelmallista. Kaupungilla jo näkyvät jouluvalot, kynttilät ja joulukoristeet saa mut jotenkin onnelliseksi. Ja koska emme vietä joulua Suomessa, aion ottaa kaiken ilon irti tästä nyt niin kauan kun Suomessa olemme.

...siitä, että yleisesti ottaen olo on jotenkin todella zen. Hyvä ja iloinen fiilis, mikään ei ahdista, paina tai stressaa. Tosin en ole muutenkaan ihmistyyppinä helposti stressaantuva tai ahdistuva, mutta tällä hetkellä fiilis on vielä jotenkin extra onnellinen.

Mikä tekee sut just nyt onnelliseksi? ♥

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

disa svensson
disa svensson,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229