Kesän bucket list

Tämä taitaa olla ensimmäinen kesä pitkään aikaan kun oikeastaan mitään sen suurempia suunnitelmia kesälle emme ole tehneet. Viime kesästä kun en raskauspahoinvoinneissani pystynyt nauttimaan juuri yhtään, olen odottanut tätä kesää (ja näitä säitä) todella paljon, joten jo pelkästään se, että pystyn nauttimaan näistä ihanista kesäpäivistä riittää minulle.

Reissukuviot ovat vielä täysin auki lukuun ottamatta ensi viikon lyhyttä Lapin reissua. Myös lyhyt reissu juhannuksena on naapurimaahan suunnitteilla, mutta saa nähdä toteutuuko tämä. Minin kanssa olisi vielä todella helppo reissata joten tavallaan joku etelän lomakin olisi haaveissa, mutta we’ll see. Olemme (lue mieheni on) hieman huonoja suunnittelemaan pitkällä tähtäimellä etukäteen lomiaan, joten aika extempore lähtö se varmasti sitten tulee olemaan jos johonkin etelään suuntaamme. Hän kun on yrittäjä ja minä äitiyslomalla, ei ole onneksi niin rajattua ajankohtaa mahdollisille reissuillekkaan.

Toisaalta nyt kun Suomen kesä on taas näyttänyt parastaan ja jos tätä on jatkossakin luvassa, lomailu ihan Suomessakin riittää oikein hyvin. Vitsi mä olen nauttinut näistä säistä, enkä varmasti ole ainoa. Olen aina ollut sitä mieltä, että mun pitäis asua jossain paljon lämpimämmässä maassa kuin Suomi. Tänä kesänä meillä on mahdollisuus myös veneillä, joten sitä odotan innolla. Mitä muuta tämän kesän bucket listilläni sitten on?

  • Saan pian yhden parhaista ystävistäni Espanjasta Suomeen käymään, jota en todellakaan turhan usein nää, joten hänen kanssaan haluan viettää aikaa mahdollisimman paljon.
  • Heinäkuussa pääsen juhlimaan tärkeän ystävän häitä. Viime kesänä emme olleet yksissäkään häissä, mutta tänä kesänä pääsen hyvän ystäväni häihin ja tätä odotan innolla. Häät ovat yksi ihanimmista juhlista mitä tiedän.
  • Haluaisin aloittaa taas juoksun. Mulla tuli raskausaikana juoksemisesta totaalitauko (ei sillä, että mä nyt mikään himojuoksija olisin ollut ennenkään sitä) mutta tuo olisi urheilumuotona siitä hyvä, että voisin pitää vauvaa vaunuissa/rattaissa mukana. Jos oikein innostun, olisi suunnitelmissa hommata myös juoksuun sopivat rattaat. Kerro ihmeessä, jos sulla on kokemusta näistä ja suositella jotain tiettyä mallia?
  • Paljon mekkoja ja hameita! Näiden käytön kausi on Suomessa niin lyhyt joten tästä kaikki ilo irti.

Mekko - Zara

Kengät - Chanel

Laukku - Dior

Aurinkolasit - Gucci

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit