Kuinka usein?

Olen bongannut tämän hauskan blogihaasteen jo useammastakin blogista, joten tässäpä tulee. Kuinka usein?

Vaihdat lakanat? Yleensä viikon tai maksimissaan kahden viikon välein. Riippuen tietysti olemmeko kotona vai reissussa.

Vaihdat pyyhkeet? Nämäkin yleensä kerran viikossa.

Peset hiukset? 3-4 kertaa viikossa.

Soitat isälle/äidille? Viestiä laitan päivittäin ja viikottain soitan.

Näet vanhempiasi? Mun vanhemmat asuvat toisella puolen Suomea, joten tästä syystä en niin usein. Jos asuisivat lähempänä näkisin heitä varmasti useamman kerran viikossa. Äitiä näen tällä hetkellä noin kerran kuussa, mutta tällöin useampana päivä kerralla. Isää näen ehkä noin 2-3 kuukauden välein. Facetaimataan kyllä joka viikko.

Käyt leffassa? Nykyään todella harvoin. Ennen lasta kävimme mieheni kanssa leffassa joka kuukausi, joskus useammankin kerran kuussa. Mutta nyt leffat on katsottu ihan kotisohvalta. Olen tainnut käydä leffassa pari kertaa lapsen tulon jälkeen.

Föönaat hiukset? En juuri koskaan. Käyn suihkussa yleensä aina iltaisin ja annan hiusten kuivua itsestään. Sanoisin, että ehkä kerran kahdessa kuussa tulee föönattua.

Putsaat lattiakaivot? En koskaan, ei ole onneksi minun hommani meidän taloudessa.

Käyt metsässä? Valitettavan harvoin. Helsingissä en oikeastaan koskaan. Harmi.

Käyt suihkussa? Joka ilta. Joskus aamuisin myös.

Sanot läheisille, että rakastat heitä? Joka päivä ♥

Tarkistat kuivakaapin sisällön? Noooo, ehkä kerran kahdessa kuussa. Mutta toisaalta, meidän kuivakaappi on aika pieni ja sinne harvoin kerääntyy mitään vanhoja juttuja.

Luuttuat lattiat? No meillä käy siivoja yleensä kerran viikossa (tai kahden viikon välein) niin silloin hän aina luuttuaa ne. Tämän lisäksi teen sen itsekin joskus tarvittaessa. Meillä on valkoinen lattia, missä näkyy aivan kaikki pienikin pöly ja lika, joten tuo kerta viikkoon harvoin riittää.

Peset vessan? Tämänkin siivooja tekee kerran viikossa, mutta tämän lisäksi aina tarvittaessa teen sen itsekin.

Puhdistat liesituulettimen? Joka kuukausi! Meillä on sellainen liesituuletin mikä on upotettuna hellaan, niin se on tosi helppo putsata ja irrotettavat osat voi laittaa tiskikoneeseen.

Syöt noutoruokaa? Aivan liian usein. Varmaan pari kertaa viikossa viikossa tulee tilattua tai haettua kotiin ruokaa. Wolt on tehnyt tästä niin helppoa. Mulla on tullut myös tapa hakea take away aamiaista siitä syystä, että aamiainen maistuu mulle nykyään tosi huonosti kotona herättyäni ja yleensä lähden vauvan kanssa lenkille aamusta ja tuon lenkin yhteydessä tulee sitten haettua.

Riitelet suhteessa? Välillä on vaiheita kun tulee riideltyä enemmän ja välillä vähemmän ja näihin usein sen hetkinen elämäntilanne vaikuttaa. Tällä hetkellä ei ole riidelty moneen moneen viikkoon, mutta mun mielestä myös riitely kuuluu parisuhteeseen ja puhdistaa ilmaa. Outoa olisi jos ei ikinä olisi riitaa eikä mitään tunteenpurkauksia. Uskon myös, että suhteen alkuvaiheilla riitoja saattaa olla enemmän kun oppii tuntemaan toista ihmistä ja tavallaan varmistelee, että pysyykö se toinen siinä vai ei.

Sheivaat? Joka viikko, useamman kerran viikossa välillä.

Vaihdat hammasharjan? Käytän vain sähköhammasharjaa, joten tästä siis vaihdan vain sen harjapään. Mutta ei mulla kyllä ole tähän mitään tarkkaa väliä, silloin kun se alkaa näyttää siltä, että tarvitsee vaihtaa.

Käyt kirjastossa? Nykyään en oikeastaan koskaan. Silloin kun opiskelin, tuli jonkun verran käytyä.

Peset peitot ja tyynyt? Liian harvoin, enemmän tulee vain tuuletettua ulkona.

Syöt herkkuja? Riippuu viikosta. Joinain viikkoina tulee syötyä herkkuja lähes joka päivä ja joinain taas ehkä 1-2 päivänä viikossa. Enkä tarkoita, että joka päivä tulisi syötyä pussillista karkkia, vaan tyyliin pari palaa suklaata. Huomaan olevani välillä kunnon sokerikierteessä ja tulee korvattua aterioita herkuilla.

Soitat anopille? En oikeastaan koskaan. Mä en yleensäkään usein soittele ihmisille, enemmän tulee laitettua viestiä.

Peset rintsikat? Urheilurintsikat tulee pestyä lähes joka käyttökerran jälkeen ja tavalliset ehkä noin viikon käytön jälkeen (?)

Leivot? No en juuri koskaan. Varmaan muutaman kerran vuodessa. Haluaisin kyllä leipoa useammin.

Siivoat jääkaapin? Tämänkin siivojat tekee joka viikko, mutta joka kerta kun käymme ”isommin” kaupassa, niin tulee tyhjättyä kaikki vanhat pois.

Käyt puntarilla? Nyt en ole käynyt pitkään aikaan. Olisin käynyt mielenkiinnosta viime viikolla puntarilla, mutta siitä oli patterit loppu. Raskaana ja jonkin aikaa sen jälkeen tuli enemmän seurattua painoa.

Syöt irtokarkkeja? Kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa. Irtokarkit on mun pahe.

Vierailet isovanhempiesi luona? Mulla on enää isoäidit jäljellä ja heidän luonaan tulee käytyä aina kun käyn Lapissa eli ehkä 2-3 kertaa vuodessa. Toinen isoäideistä käy välillä Helsingissä, joten häntä tulee nähtyä useammin.

Peset pyykkiä? Joka ikinen päivä.

Imuroit kotisi? Tämänkin siivoojat tekevät kerran viikossa, mutta sen lisäksi minulla tulee imuroitua vielä kerran tai pari per viikko, koska tosiaan näissä valkoisissa lattioissa näkyy aivan kaikki.

Perheessä kinataan vaatetuksesta? Ei koskaan, mutta sitä odotellessa kun lapsi kasvaa.

Käyt hammaslääkärissä? Vähintään kerran vuodessa tulee käytyä tarkastuksessa, mutta sanoisin että 2-4 kertaa vuodessa käyn.

Käyt kaupassa? Vähintään pari kertaa viikossa. Me käydään yleensä kerran viikossa isommilla ostoksilla ja tämän lisäksi sitten pienemmässä lähikaupassa hakemassa kun jotain uupuu, tekee mieli tai on unohtunut ostaa.

Peset ikkunat? Itse en pese ikinä, mutta tilataan ikkunanpesu pari kertaa vuodessa.

Vaihdat sukat? Jokaisen käyttökerran jälkeen.

Olet eri mieltä miehen kanssa? Varmasti joka viikko jostain.

Ostat uusia vaatteita? No se vähän riippuu, varmasti kerran kuussa jotain. Joinain kuukausina joka viikko.

Olet tehnyt raskaustestin? No en kovin montaa kertaa elämässä.

Tarkistat toimiiko palovaroitin? No en kyllä ikinä.

Peset autosi? Omaa autoa minulla ei ole, joten jos auto pesetetään, teemme sen yhdessä tai sitten mieheni tekee sen. Yleensä jätetään se Stockan parkkihallin pesulaan pesetettäväksi. Useamminkin voisi jättää…

Käyt läpi vaatekaapit ja muut kaapit? Karsin vaatekaappia kyllä säännöllisesti, joten paljoa mitään turhaa käyttämätöntä vaatetta sieltä ei löydy. Kosmetiikkalaatikot vaatisivat ehdottomasti useammin läpi käymistä.

Siivoat lääkekaapin? Todella harvoin, en rehellisesti edes muista milloin viimeksi.

Puhdistat hiukset harjasta? Lähes jokaisen käytön jälkeen on puhdistettava.

Takki - Mango

Huppari - Weekday

Leggingsit - Brasil Sul

Kengät - Louis Vuitton

Laukku - Chanel

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229