Kysymyslista ja viikonlopun staycation

Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Äitienpäivä - no doubt. Vietin ensimmäistä äitienpäivää ja olen aivan sanaton siitä mitä kaikkea mieheni olikaan järjestänyt. Kaikki tuli itselleni ihan täytenä yllätyksenä. Päädyimme staycationille Hotelli Kämppiin. Ihanan päivän jälkeen tarkoitus oli vielä mennä dinnerille illalla, mutta perheen pienin oli eri mieltä, joten päädyimme tilaamaan huonepalvelusta ruokaa. Parempi kaikkien kannalta :D Parasta oli ehdottomasti yhdessä perheenä vietetty aika ♥ Tämän postauksen kuvat ovatkin siis sunnuntailta.

Arvosana viime viikolle?

10+. Pientä väsymystä lukuunottamatta oli oikein kiva viikko. Viikon kruunasi vielä täydellinen viikonloppu. Ja sama arvosana tuolle Hotelli Kämpille. En ollut aiemmin kyseisessä hotellissa yöpynyt. Niin hyvä palvelu ja kiva hotelli kaikin puolin.

Miltä näytät tänään?

Meikkiä ehdin vähän aamulla laittaa ja hiukset suoristaa, mutta treenihousut+huppari lookilla mennään tämä päivä. Muutenkin tuntuu, että inspiraatio pukeutumisen suhteen hieman hukassa atm. Pohdin, että pitäisi lähteä ostamaan vähän keväisempiä ja kesäisempiä vaatteita kun kaapit täynnä mustaa tällä hetkellä. Viime vuonna ei raskauden takia tullut ostettua juuri mitään uutta kesäksi (tai muutenkaan), joten ehkä sen nyt itselleni sallin.

Päivän suunnitelmat?

Tänään on treenit pt:n kanssa pitkästä aikaa. Nyt kun on synnytyksestä jo pian neljä kuukautta ovat treenit muuttuneet hieman haasteellisemmaksi ja vatsalihaksiakin olen päässyt tekemään ekaa kertaa lähes vuoteen. Tällä hetkellä en treenaa säännöllisesti pt:n kanssa, mutta ihan kiva aina silloin tällöin ottaa yhteistreenit. Pitää motivaationkin hyvin yllä. Voisin tehdä ihan oman postauksen tämän hetkisistä treeneistä, jos teitä kiinnostaa.

Muita suunnitelmia ei tälle päivälle olekaan, joten varmasti suurimmaksi osaksi kotona vain ollaan.

Mitä odotat tältä viikolta?

Hyvää treeniviikkoa. Viime viikon treenit jäivät vähäiseksi hieman huonojen unien takia, joten energiat treenaamiseen eivät kerta kaikkiaan riittäneet. Tälle viikolle ei ihan hirveästi ole suunnitelmia, joten luvassa on vauvan kanssa ulkoilua, treeniä ja perheen kanssa yhdessäoloa.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Samalla imetysdieetillä mennään edelleen tämäkin viikko. Tarkemmat speksit aiheesta löydät tästä postauksesta. Pääosin kotiruokaa siis. Viikonlopun aikana tuli herkuteltua, joten tällä viikolla voisi (ainakin yrittää :D) jättää sitä hieman vähemmälle.

Ja hei! Ravintolavinkki: Kampin korttelin Pobre. Olen hakenut täältä lounasta muutamia kertoja, erittäin hyvä! Mullekin diet friendly ;)

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Haluaisin nukkua enemmän kuin viime viikolla, mutta että onnistuuko tämä tavoite ei olekaan minusta kiinni :D

Päivän ilonaihe?

Aamukahvi kauramaidolla. Hyväntuulinen vauva. Treenit pt:n kanssa.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit