Lokakuun suosikit

Minin vaatteiden vienti kirpputorille myyntiin

Mä yritin kaupitella joitain pieneksi menneitä vaatteita Facebook kirppiksellä, mutta se ei vain ole mun juttu. Jotenkin mun mielestä liian iso vaiva muutaman euron tähden. Ehkä toimivampi joissain yksittäisissä kalliimmissa jutuissa, mistä voi jo vähän pyytääkin. Otimme siskoni kanssa puoliksi pöydän Espoon Nellaan & Nuttuun, pöytä 40 ensi viikon tiistaihin asti meidän minin vaatteita sekä siskoni tyttöjen vaatteita.

Ostos

Itselle sanoisin, että Monclerin untuvatakki. Minulla oli uusi lämmin takki hakusessa jo viime talvena raskauden jälkeen, koska jo 6 vuotta (!) palvellut Canada Goose alkoi vedellä viimeisiään. Takki jäi kuitenkin viime talvena hankkimatta, sillä aloin etsimään takkia vasta lopputalvesta (koska vauva syntyi tammikuun lopulla) niin eihän mistään mitään kokoja enää ollut jäljellä. Nyt olin kerrankin ajoissa liikkeellä ja sain haluamani takin! Toisena ostoksena sanoisin 2XU treenihousut. Tältä merkiltä treenihousuja en ole aiemmin omistanut, mutta nää kompressiotreenihousut on erittäin toimivat! Minille löytyi muutama ihanuus vaatelöytö Metsolalta, mm. ihana musta romper ja pupuhupparibody. Tyhjensin kaikki hänen pieneksi jääneet sekä pienehköt vaatteet kirpputorille, joten kaappi tyhjeni ihan huolella.

Elokuva

Crazy Rich Asians, mikä oli tullut Netflixiin. Kävin katsomassa tämän viime vuonna elokuvissa ja edelleen kyllä kolahtaa! Suosittelen katsomaan.

Sarja

Blacklist. Tätä sarjaa olen kyllä katsonut aiemminkin, mutta onnekseni huomasin, että Blacklististä oli tullut 6. tuotantokausi sekä muutama jakso jo 7. tuotantokauttakin! Sitä katsellessa onkin viime illat kuluneet.

Spa

Kävin tuhlaamassa viime vuonna synttärilahjaksi saadun lahjakortin Jolie Spassa Etu-Töölössä Museokadulla. Mielettömän ihana spa ja hyvä palvelu. Rentouttava 75 minuutin vartalohoito, missä sai olla vain yksin hiljaa omien ajatusten kanssa tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen tämän vauva-arjen keskelle.

Ruska ja pimenevät illat

Kaikki puistot ja kadut ovat näyttäneet niin upeilta ja kauniilta koko alku kuukauden (tosin nyt taitaa olla lehdet suurimmaksi osaksi jo tippuneet). Ja nyt kun illat ovat pimentyneet jo paljon aikaisemmin, on kynttilöitä tullut poltettua ahkeraan joka ilta ja välillä aamuisinkin.

Lennot

Kuten jo aiemmassa postauksessa kirjoitinkin, että lähdemme jouluksi ja uudeksi vuodeksi reissuun ja ostimme lennot Miamiin. Aivan ihanaa, kun on jotain mitä odottaa. Ihanaa on myös päästä lämpöön keskellä talvea. Can't wait! En ole koskaan aiemmin ollut joulua reissussa, joten hauska kokea myös hieman erilainen joulu kuin koskaan aiemmin.

Uusi treeniohjelma

Minulla on PT, keneltä pyydän päivitetyn treeniohjelman noin kolmen kuukauden välein ja muutama viikko sitten sain päivitetyn ohjelman. Uusi ohjelma nostaa kyllä oman treeni innon ihan uudelle levelille ja salilla olenkin käynyt koko lokakuun todella säännöllisesti. Treeni motivaatiota nostaa myös tuo tuleva lomamatka :D

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit