Lomailu vauvan kanssa

Aikaisempiin reissuihimme verrattuna tämä on lomana muutenkin hieman erilainen, koska olemme isommalla porukalla reissussa sekä meillä on villa vuokrattuna hotellin sijaan. Tarkoittaen tietysti sitä, että innokasta hoitoapua on koko ajan lähellä, minkä ansiosta itsekin on saanut hengähtää perus vauva-arjesta.

Vauvamme on tosiaan vasta kahden kuukauden ikäinen, joten hän on ollut erittäin helppoa matkaseuraa kun nukkuu vielä suurimman osan vuorokaudesta. Useat ravintolaruokailut tai kaupunkireissut olemme tehneet nukkuvan vauvan kanssa, mutta emme kuitenkaan aina. Välillä olemme syöneet ravintolassa vuorotellen, vaippoja on vaihdettu sekä vauvaa ruokittu monenlaisissa olosuhteissa.

Lähes kaikkea olemme kuitenkin voineet lomalla tehdä, mitä olemme tehneet aiemminkin lomilla. Mitään rytmiä vauvalla ei vielä juurikaan ole, niin ei ole tarvinut miettiä tekemisiä sen mukaan. Vauva on kulkenut hyvin matkassa, on hän sitten nukkunut tai ollut hereillä. Pienen vauvan kanssa kun ei tarvitse miettiä nukkumaanmeno aikoja, olemme voineet illallistaa myöhäänkin vauvan nukkuessa vaunuissa. Vauva on tällä hetkellä toistaiseksi pelkästään rintamaidolla, joten ruokakin kulkee koko ajan mukana ja on aina tarvittaessa saatavilla.

Lomailemme siis Kanarialla Costa Adejessa ja ilmasto täällä tällä hetkellä vastaa Suomen kesää. Auringossa on lämmin, mutta varjossa viileämpi eikä tuo lämpökään ole millään tavalla tukalan kuuma kun asteet ovat 20-25 välillä. Ilmastona varmasti vauvan kanssa juuri sopiva.

Olen välillä kuullut, että osa ei tykkää matkustaa pienten lasten kanssa, koska ei se vauva-arki reissussa ole millään tavalla erilaista tai voi olla jopa vaikeampaa. Olen tästä itse kuitenkin täysin eri mieltä ja tämä loma on tehnyt meille kaikille todella hyvää. Kaikki on mielestäni tuntunut todella helpolta ja ennen kaikkea lomalta.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit