Lunching in Estonia

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, olimme keskiviikkona päiväreissulla Tallinnassa. Hyvin pikainen päiväreissu olikin ja olimme maissa kaiken kaikkiaan 4 tuntia. Siskoni pienten lasten ollessa mukana, tällä poppoolla oli tuokin aivan riittävä aika. Suuntasimme suoraan laivasta suositulle Telliskivi alueelle, missä emme olleet kumpikaan aiemmin käyneet.

Siskoni oli tehnyt meille varauksen F-Hoone nimiseen ravintolaan, mikä oli kyllä hehkutuksen arvoinen. Hyvää ja edullista ruokaa sekä söpö ja rento miljöö. Telliskivi vaikutti muutenkin symppikseltä alueelta, mutta lounaan venyttyä pariksi tunniksi ja rajallisella aikataululla, emme ehtineet kuin poiketa yhdessä sisustuskaupassa ravintolan lisäksi.

Seuraavan kerran paremmalla ajalla on tänne kyllä ehdottomasti mentävä uudelleen. Ja mielellään vielä auton kera niin saa roudattua jotain kotiinkin niistä ihanista sisustuskaupoista! Tällä kertaa käteen jäi vain servettipaketti ja keittiöpyyhe :D Jos joku on alueella vieraillut ja on hyviä vinkkejä ravintoloista, kahviloista, kaupoista tai mistä vain käymisen arvoisesta, otan mielelläni vastaan! Tarkoitus oli kuvailla alueella enemmänkin, mutta lähtiessämme takaisin kohti satamaa alkoi aika reipas sade, joten kamera pysyi laukussa :D

Tänään lähdetään viikonlopuksi mökille. Metsälenkkejä, veneilyä, hyvää ruokaa ja rentoutumista. Yes please. Mökillä on tullut oltua liian vähän tänä kesänä, joten ihanaa päästä nyt kun vielä ilmatkin on kesäiset.

Kivaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! <3 Mitä teillä on viikonlopun suunnitelmissa?

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229