Matkustaminen raskaana

Tässä postauksessa olen hieman pohtinut asiaa jo aiemmin matkan ollessa vasta suunnittelu asteella, mutta ajattelin kirjoittaa nyt päivitystä, kun ajatukset luonnollisesti reissussa ollessa ovat muuttuneet.

Täytyy sanoa, että raskaana matkustaminen ei ole juurikaan poikennut omalla kohdallani normaalitilassa matkustamisesta. Lukuunottamatta sitä, että ruoan kanssa ei juoda viiniä eikä drinkkejä nautita poolilla. Muuten tämä loma on kyllä mennyt ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin.

Raskaus on itselläni jo sen verran pitkällä, että lennolle sain lääkäriltä ohjeeksi käyttää lentosukkia, ottaa aspiriinia ennen koneeseen menoa, juoda paljon ja liikkua koneessa. Lento meni yllättävän helposti ja täysin ongelmitta. Toki suurena syynä oli upgreidatut liput sekä Finnairin uudehko lentokone, jolloin paikan sai pystyasennosta täysin makuuasentoon ja kaikkea siltä väliltä, mikä helpotti suuresti koneessa oloa. Kuusi tuntia istuen selkä suorassa olisi voinut alkaa tuntumaan jossain kohtaa hieman epämukavalta.

Ilmasto Abu Dhabissa on ollut lämmin, mutta ei tukalan kuuma. Päivisin asteet lähentelevät +30, iltaisin +24 ja pilviä on ollut hieman joka päivä, jolloin aurinko ei paista jatkuvasti pilvettömältä taivaalta. Kuumuus eikä aurinko ole tuntunut missään kohtaa tukalalta, päinvastoin. Aurinkoa olen pystynyt ottamaan täysin samalla tavalla kuin muillakin lomilla. Vointi on ollut muutenkin kaikin puolin hyvä, energinen eikä ole rajottanut tekemistä millään tavalla.

Raskaana olo huomioidaan todella hyvin. Ihmiset ovat kiinnostuneita, tulevat kyselemään miten pitkällä olen sekä onnittelevat, oli se sitten hotellin henkilökuntaa, ravintolan työntekijä, vaatekaupan myyjä tai kanssatreenaajat salilla. Ravintoloissa tuodaan extratyyny selän taakse, hotelliin sisäänkirjautuessa tarjottiin raskaustyynyä (mikä on ihan huikea keksintö btw, miksen ole hankkinut tällaista?), tarjoudutaan kantamaan se kevyinkin rantakassi mennessä altaalle sekä tuodaan vettä, mehua ja tuoreita hedelmiä pyytämättä. Joten voisi sanoa, että kohtelu on ollut extra hyvää ja huomaavaista.

Tilasin ennen reissua kasan raskausmekkoja Boohoo.com:sta, koska luonnollisestikaan harvat kesämekkoni mahtuivat enää päälle, joten uusien ostaminen oli välttämätöntä. Sain mekot todella edullisesti ja ovat kyllä ajaneet asiansa reissun aikana. Kuvissa näkyvä yksi lempparini minkä tilasin myös beigen värisenä.

Mekko - Boohoo

Laukku - Gucci

Kengät - Misspap

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

EmmaSini
EmmaSini,
Aivan ihana masu ja näytät niin kauniilta tuossa mekossa! ❤️
nouw.com/emmasini
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Voi kiitos❤️❤️
nouw.com/saarapyykko