Outfit,  Personal

Miracle Garden

“Do something today that your future self will thank you for”

Olen haaveilija luonne ja minulla on ollut pienestä pitäen paljon haaveita. Uskon, että monikin tulevaisuuden haave tai unelma voi toteutua jos vain tarpeeksi uskoo siihen ja tekee parhaansa asian eteen. Itsestään asiat eivät tapahdu.

Dreams don’t work unless you do

Koen olevani myös todella onnekas, kun saan tehdä työtä mistä tykkään. En voi montaa kertaa sanoa, ettäkö ei olisi ollut kiva mennä töihin. Olen tutustunut työssäni ihaniin ihmisiin joista osa on jäänyt hyviksi ystäviksi. Olen saanut olla mukana projekteissa, missä puhalletaan yhteen hiileen ja missä kaikilla on oikea aito intohimo siihen mitä tekee.

Työ on iso osa elämää ja arkea, enkä usko, että voisin hyvin jos tekisin viisi päivää viikossa työtä mistä en pidä tai missä en viihdy. Tiedän, että on paljon ihmisiä, joilla tilanne on juuri tämä. Ja tällaisen ilmapiirin huomaa työpaikoilla ja työyhteisöissä.

Doubt kills more dreams than failure ever will

Viime viikolla minulla meni työkuviot hieman uusiksi loppuvuoden osalta kuin mitä olin alunperin ajatellut. Välillä kuitenkin on pakko hypätä pois siitä tutusta ja turvallisesta. Hypätä tuntemattomaan, ottaa riskejä, kokeilla uutta, nähdä, kasvaa ja kehittyä. Pitää kompastua, jotta voi nousta ylös. Kesäkuusta eteenpäin tulen tekemään töitä vain freelancerina, yrittäjänä omalla toiminimellä.

Täytyy sanoa, että olen innoissani ja peloissani samaan aikaan. On pakko vain luottaa siihen, että elämä kantaa kun menee niitä omia unelmia kohti.

Niinhän sitä sanotaan, kun yhden oven sulkee, toinen aukeaa.

Jumpsuit – Bershka

Laukku – Gucci

Flipflopit – Misspap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *