Mitä kuuluu?

Mitä kuuluu?

No sanotaanko näin, että paremminkin on mennyt. Tässä on vähän erikoiset viikot takana kun tosiaan tuohon koronaan sairastumisen lisäksi meillä kävi tuossa taannoin murtovarkaita kotona. Joten voin kertoa, että muutama uneton yö on tullut vietettyä. Onni sinänsä, että koronasta selvittiin ”helpolla”. Nyt on karanteenikin lusittu, joten eiköhän tämä tästä pikku hiljaa paremmaksi taas muutu. Toivotaan kesäkuusta parempaa.

Tällä hetkellä katson…

Hmmm, iltaisin sänkyyn mennessä joko Modernia Perhettä tai Dynastiaa. Nää on kummatkin semmosia sarjoja, mitä tulee katsottua vähän kausittain.

Just nyt kuuntelen…

Podcasteja, juuri kuuntelin Nonsensen uutta jaksoa.

Luen…

Ainoastaan lastenkirjoja minille ja niitäkin vähän huonolla menestyksellä. Hän jaksaa ehkä parin sivun verran kuunnella, jonka jälkeen vaatii kirjan itselleen selattavaksi.

Lautasella…

Tein eilen bolognesekastikkeen, joten sitä nyt parina päivänä. Tämän lisäksi olen syönyt puuroa nyt parina aamuna, mikä on outoa sinänsä, että yleensä mä en voi sietää puuroa. En ymmärrä miksi sitä on tehnyt nyt kahtena aamuna mieli?

To do-listalla seuraavana…

Minun ja minin koronakaranteeni loppui tänään, joten to-do listalla on ainakin käydä postissa palauttamassa sekä hakemassa pari pakettia. Asioita mitä en ole siis voinut karanteenin aikana hoitaa. Sen lisäksi pääsen vihdoin ja viimein salille, parasta.

Käynnissä olevia duuniprojekteja…

No luonnollisesti ei yhtään mitään kun minin kanssa vielä kotona olen. Muutama häämeikkikin kesältä ylläri ylläri peruuntui vallitsevan tilanteen vuoksi.

Mitä yllättävää on tapahtunut?

No varmasti tämä koko maailmanlaajuinen pandemia on yllättävä asia. Yllättävää oli myös tuo murtovarkaus. Kukapa olisi ajatellut että ne kerrostalon 7. kerrokseenkin löytää ja vieläpä terassin kautta. Mutta näköjään löytää.

Viime päivien herkku…

Raakasuklaa! Goodion raakasuklaat on parasta mitä tiedän oih.

Olen viime aikoina harrastanut…

No viime viikkoina en yhtään mitään. Sitä ennen lenkkeilyä, kävely- ja juoksulenkit ovat viikottaisia sekä tietysti sali. En mitään uutta siis :D Mä en ole kovin innokas aloittamaan mitään uusia harrastuksia eikä niihin tässä elämäntilanteessa olisi kyllä aikaakaan.

Just nyt haluaisin mennä…

Ruotsiin siskoni perheen luo. Hiton Ruotsi kun hoitanut tän korona asian päin helvettiä. Ties koska sinne edes pääsee. The thing is, että heille mennessä lennetään siis Tanskan puolelle Köpikseen, joten nuo rajan ylitykset voivat koitua ongelmaksi.

Tällä hetkellä iloitsen eniten…

Karanteenin loppumista ja sitä, että nyt koronan sairastettua voi alkaa elämään hieman vapaammin, siitä että päästään taas minin kanssa puistoilemaan, viikonloppuna tiedossa olevasta veneilystä, luvatuista lämpimistä säistä, kesästä... Aina sitä löytää vaikka mitä mistä iloita - tässäkin tilanteessa.

Nauroin kippurassa kun…

Tilasin tyttärelleni kesävaatteita ja sanotaanko näin, että se miltä osa vaatteista näytti netissä kuvissa, ei ihan vastannut todellisuutta :D Tuli kunnon Instagram vs Reality moment :D

Ostoslistalla…

Hiuslakka! En edes muista, koska mulla olisi viimeksi hiuslakka ihan totaalisesti loppu? Ja se on must, koska kiitos raskaus ja imetys, tämä babyhair situation on aivan out of control. Kohtalotovereita?

Eniten ärsyttää…

Nyt korona aikana on ärsyttänyt useampaan otteeseen liiankin kärkkäät mielipiteet ja muiden toimintatapojen ilkeä arvosteleminen. Yksi ystävä sanoi hyvin, että tällaiset kriisitilanteet (ei sillä että tällaisia nyt kovin usein olisi) tuo sellaisia ihmisten perusluonteenpiirteitä vahvemmin esiin sekä sitä, että aletaan herkästi arvostelemaan onko toinen parempi kuin toinen ja kenen tapa on oikea tapa toimia. Ja allekirjoitan tämän kyllä täysin. Jokainen näissä tilanteissa toimii ja mun mielestä saakin toimia niin kuin itse haluaa ja niin kuin itse parhaaksi näkee. Esimerkkinä, jos sä itse et käy kynsihuollossa/kampaajalla (tai missä ikinä) tänä aikana, se ei tee ihmisestä huonompaa joka siellä käy. Just sayin’.

Tänään aion…

No juuri nukutin minin yöunille ja aion suunnata salille heti kun mieheni tulee kotiin. Hän on ollut koko päivän pois ja ollaan oltu minin kanssa kahdestaan koko päivä, kun yhdet sovitutkin treffit peruuntuivat. Pakko päästä viettämään hetki omaa aikaa nyt kun sinne salille taas vihdoin ja viimein pääsee.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229