Miten tehdä arjesta parempaa?

Siisti koti.

Puhtaat lakanat.

Sauna.

Mun raskaus craving on ollut sauna. En ole koskaan ennen ollut kovinkaan innokas saunoja tai edes millään tavoin kaivannut saunomista, mutta nyt raskaana ja talviaikaan on tullut saunottua useita kertoja viikossa. Saunalla tunnetusti on hyviä terveysvaikutuksia, joten huonompiakin mielitekoja voisi olla.

Tuoksukynttilät.

Tämän hetkinen lemppari Byredon Chai ♥

Podcastit.

Nämä on noussut mulle lähes musiikin korvikkeeksi ja tulee kuunneltua lähes päivittäin. Parasta ajanvietettä esimerkiksi lenkillä, siivotessa tai laittautuessa. Lempparit tällä hetkellä Afterwork, Papupata, Nonsense ja Metti&Hanna.

Kirjat.

Viimeisin lukemani kirja oli ihanan Sara Parikan 365 - Ilon ja inspiraation vuosi. Vuoden jokaiselle päivälle jokin positiivinen ajatus, kannustus tai arkivinkki. Ihanan motivoiva, hyvänmielen kirja. Iso suositus ♥ Tällä hetkellä luen Julia Thurénin Kaikki rahasta kirjaa. Erittäin lupaavalta vaikuttaa tämäkin.

Kasvonaamiot ja ihonhoito.

Kävelylenkit.

Olen aina ollut enemmänkin salihiiri kuin mikään ulkona reippailija enkä ole oikein koskaan innostunut mistään talviurheilustakaan. Koen kuitenkin nykyään, että kävelylenkit, on se sitten yksin tai ystävän kanssa, on parasta terapiaa. Ulkoilma tekee vain niin hyvää.

Perjantain pullatreffit.

Jo tavaksi muodostunut treffipäivä siskoni ja hänen kahden tyttären kanssa. Kuvat ovat viime perjantailta Pauligin Kulmasta. Kohta tähän pullarinkiin liittyy yksi neiti lisää ♥

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JANINAKOSKENNISKA
JANINAKOSKENNISKA,
Mun on pitänyt myös mennä saunomaan, mut en oo vaan saanut aikaseks 😅😩 ehkä huomenna vapaapäivän kunniaks 😍
nouw.com/janinakoskenniska
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Joo sauna on ihan best! Tekee niin hyvää iholle ja mielelle🙏🏻 Nyt jos koskaan oon kiitollinen omasta saunasta🙏🏻
nouw.com/saarapyykko
Claudiarelander
Claudiarelander,
Vitsit, mäkin oon miettinyt tota Saran kirjan lukemista☺️Tsemppiä loppuraskauteen😍
nouw.com/claudiarelander
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Hei todellakin kannattaa hommaa se! Ja ihaninta siinä on se, että vaikka mäkin kahlasin sen yhdessä illassa läpi niin siihen voi palata aina uudelleen😊🙏🏻❤️
nouw.com/saarapyykko