Monaco

Well hello Monaco! Täällä kirjoittaa yksi erittäin väsynyt matkustaja hotellin sängyn pohjalta. Ja kellohan näyttää 20:13 (tosin Suomessa tunnin enemmän, heh heh). Meillä oli herätys jo viiden jälkeen aamulla, edellisilta hieman säätöä ja vauvan huonosti nukuttu yö, niin ei kovin montaa tuntia unta ehtinyt itselläkään kertyä. Aamu ja aamupäivä matkustettiin ja loppupäiväkin tullut touhuttua kaiken näköistä. Eli illan plan on huonepalvelusta dinneri ja nukkumaan. Nyt syön Haribon karkkipussia ensihätään. Ai että.

Tiistaihin asti olemme Monacossa, minkä jälkeen on suunnitelmissa vaihtaa paikkaa loppuviikoksi, mutta että minne - se on vielä hieman epävarmaa. Me ollaan niin viime tipan matkanjärjestäjiä ja mennään usein vähän fiiliksen mukaan. Saint Tropez kiinnostaa ainakin. Onko kukaan teistä lukijoista käynyt siellä? Tai olisiko suositella jotain muuta paikkaa täältä lähialueelta? Monacossa tuntuu olevan enemmän turisteja kuin pari vuotta sitten (tai sitten vain kuvittelen), mutta joku ihana rauhallinen hiljainen paikka olisi todella jees.

Nyt oon liian väsynyt kirjoittamaan yhtään enempää. Ihanaa viikonloppua jengi ja useille voikin varmasti toivottaa kivaa Flowta! Oonko mä ainoo joka ei oo siellä?

Mekko - Boohoo

Kengät - Zara

Laukku - Gucci

Aurinkolasit - Gucci

Hattu - Ei tietoa merkistä

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JANINAKOSKENNISKA
JANINAKOSKENNISKA,
Ihanaa reissua! ❤️ Mä en oo ikinä ollut Flowssa 🙊😂
nouw.com/janinakoskenniska