Much needed weekend vacay + Tallinna snapshots

Takki - Mocler / Leggingsit - Bikbok / Kengät - Louis Vuitton / Laukku - Chanel

Neulemekko - M-KAE / Laukku - Chanel / Kengät - LV

Tupsupipo - Moncler / Takki- Zara / Body&Leggingsit - Metsola / Toppakengät - Mini Rodini

Vitsit miten onkin kiva ja rentoutunut fiilis viikonlopusta. Välillä tuntuu, että reissujen jälkeen lapsen kanssa saattaa olla vain väsyneempi, koska luonnollisestikin kaikki on lapsen kanssa hieman hankalampaa reissussa kuin kotona. Mutta tän viikonlopun jälkeen olo on rentoutunut ja onnellinen, erittäin zen.

Viikonloppu piti sisällään hyvää ruokaa, hyvää seuraa, hieronnan spassa ja isänpäivän viettoa meidän pienen perheen kesken. Ja muuten ravintolavinkki Tallinnaan: Controvento! Todella hyvä italialainen ravintola Tallinnan vanhassa kaupungissa ja erittäin edullinen. Meidän loppulasku oli alle 60 € sisältäen alku-, jälki- ja pääruoat sekä limut. Toinen ravintolavinkki on meidän suosikki georgialainen Pirosmani ravintola, missä käydään aina ollessamme Tallinnassa. Tosin tämä on hieman kauempana keskustasta, joten vaatii melkeimpä auton jotta sinne pääsee.

Reissussa oli ihanaa, mutta vielä ihanampaa oli tulla kotiin. Sain kunnon siivousinspiksen kotiin palatessa ja teinkin suursiivouksen eilen illalla. Sain vietyä mm. muutamia juttuja kellariin, mitkä on ollut menossa sinne viimeiset kaksi kuukautta. Mä inhoon meidän kellaria, sinne on joku sata lukollista ovea, portaita ja musta tuntuu, että edelleen reitti sinne on mulle jotenkin epäselvä :D Noh, tulipa samalla haettua joulukoristeet (ne muutamat mitä omistan, täytyy ehkä lähteä koristeostoksille...) ja sain ihailla jouluvaloja illalla sohvalla chillaten. Ihana olla kotona ♥

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229