My 6 favorite instagram accounts atm

@lisadnyc
Ihana tyyli, kivoja kuvia, supersöpö lapsi ja New York. Lisäksi kivan rento tyyli tehdä stooreja.

@sivanayla
Ihanan freesi tili, vähän samat kommentit kuin edelliseen.

@chiaraferragni
Tän tilin mä olen jotenkin löytänyt uudelleen. Näinkin seuratuksi henkilöksi ihanan avoimesti näyttää sisältöä perhe-elämästään. Niin aurinkoinen symppikseltä vaikuttava tyyppi, värikäs ig-tili ja yllättääkö, että myös hänellä on ihana söpö lapsi. Jännä, että lapsen myötä kaikki lapselliset tilit kiinnostaa.

@kenzas
Myös tämän olen jotenkin löytänyt uudelleen, minkäpä muunkaan kuin raskautumisen ja lapsen tulon myötä. Ihanan avointa sisältöä hänelläkin ja muutenkin samat kommentit kuin edelliseen. Ja kiva staili hänellä(kin)!

@lojsanwallin
Tämän tilin löysin ollessani raskaana, jolloin tuli seurattua paljon raskauteen ja vauvaan liittyviä juttuja. Tämän lisäksi aivan ihania asuja, mistä saa inspistä pukeutumiseen.

@bisse_

Myös tätä aloin seuraamaan raskaana ollessa, ompa yllätys, että kaikilla lempparitileillä on lapsi :D Ihanan tyylin ja ihanien asujen lisäksi tästä saa myös sisustusinspistä.

Kaikkia näitä tilejä yhdistää se, että heillä on yleensä sopivan paljon kivoja, rentoja ja kiinnostavia instastooreja, mikä tekee tilistä tietty aina mielenkiintoisempaa seurattavaa. Ja sopivan paljon siksi, että itse en jaksa seurata stooreja mitkä toistaa itseään, missä puhutaan ja jaaritellaan liikaa ja liian hitaasti. Ja toinen yhdistävä tekijä on myös se, että vaikka kaikilla heillä on pieni lapsi, ei tili sisällä pelkkää lapseen liittyvää sisältöä vaan sitä sivutaan juuri sopivassa määrin.

Onko teillä samaisia tilejä seurannassa? Löytyykö samoja lemppareita?

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229