My skincare routine

Mun iho on herkkä, atooppinen sekä raskaus ja sen jälkeinen aika (eli toisin sanoen hormonit hehheh) on tehnyt todella hallaa mun iholle (mm. hormoninäpyt ja selittämättömät epäpuhtaudet), joten viime vuosina on ihonhoitoon tullut panostettua enemmän kuin ikinä. Tuntuu, että etenkin nyt korona aikana mun ihonhoito on löytänyt ihan uuden ulottuvuuden ja olen panostanut siihen vielä entistä paremmin (oletteko huomanneet itsellänne samaa ilmiötä? :D) Ja on siitä ollut kyllä hyötyäkin. Myös meikkiä on tullut käytettyä entistä vähemmän. Osa näistä tuotteista on sellaisia mitä mulla on ollut pidempään käytössä ja osa uudempia kokeiluja.

Omorovicza Cleansing Foam puhdistusvaahto

Tällä puhdistan meikin joka ilta.

Yhteistyö

Nu Skin pH Balance Toner Normal to Dry skin

Kasvovesi, mikä käytössä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Tukee seerumin ja kosteusvoiteen imeytymistä ja vahvistaa ihon luonnollista kosteussuojaa.

Sunday Riley C.E.O. Vitamin C Brightening Serum

Seerumi mitä laitan aamulla. Ihanan kirkastava ja hyväntuoksuinen.

Sunday Riley C.E.O. Vitamin C Rich Hydration Cream päivävoide

Kosteusvoide minkä levitän aamulla. Mulla on todella pintakuiva iho, joten kerrankin rasva mikä riittää kosteuttamaan kunnolla. Samoin tämä kuin tuo seerumikin jättää ihon heleäksi.

Yhteistyö

Nu Skin Nu Colour Contouring Lip Gloss

Toimii mulla huulirasvan korvikkeena. Päivittäisessä käytössä oleva todella kosteuttava, turvottava kiilto mikä säilyy huulilla pitkään.

Medik8 Pore Refining Scrub

Kuorinta mitä tulee käytettyä muutaman kerran viikossa. Plussaa ihana tuoksu!

Alpha-H Liquid Gold with Glycolic Acid

Tätä käytän iltaisin puhtaalle iholle, about joka toinen ilta tai harvemmin. Kiinteyttää, kuorii, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä. Vähän hintava, mutta tää on oikeasti toiminut!

Dermaceutic K Ceutic Post-Treatment Cream

Siis tuote mitä ilman en voisi elää. Olen ostanut tämän aikanaan kun aloitin mikroneulaushoidot. Kuten nimessä lukee voide on tarkoitettu erityisesti post-treatment eli hoidon jälkeen (esimerkiksi mikroneulauksen tai happokuorinnan jälkeen iho saattaa hilseillä paljon). Mutta mulla on jäänyt tämä lähes päivittäiseen käyttöön. Kuten aiemmin mainitsin ihoni on todella pintakuiva joten tämä jos joku toimii. Käytän usein yövoiteen sijasta tätä.

L'Occitane Reset nuit Huile-En-Serum yöseerumi

Seerumi minkä laitan yöksi. Ihana koostumus ja tuoksu.

Dermaceutic Panthenol Ceutic voide

Välillä mulla on ihan super kuiva iho ja joskus tuntuu, että mikään rasva ei riitä, niin silloin on aina tämä käytössä. Usein käytän paikallisesti kuivempiin kohtiin, joskus myös huulille.

Yhteistyö

e-poch Glacial Marine Mud mutanaamio

Tätä käytän noin kerta viikkoon. Syväpuhdistava naamio, mielettömän tehokas epäpuhtauksia vastaan. Tosi riittoisa ja voi käyttää myös muille alueille missä epäpuhtauksia. Sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja ja hivenaineita, esimerkiksi kuparia mikä vahvistaa ihoa. Iso suositus!

Jos haluat oman mutanaamion, saat toukokuun ajan -20% mainitsemalla minun nimen ja tilauksen voit tehdä Instagramissa ihanalle Jennille tilille @yennihelena.

Paula's Choise Super Hydrate Overnight Mask

Toinen maski mitä käytän viikottain etenkin silloin kun iho tuntuu erityisen kuivalta. Ja kuten nimestä voi päätellä, maskin voi jättää myös yön yli vaikuttamaan. Miellyttävä koostumus ja lopputuloksena erittäin kosteutettu iho.

RefectoCil Care Balm

Kävin pari kuukautta sitten Brow ja Lash liftissä, jonka jälkeen tämä on jäänyt päivittäiseen käyttöön. Aina iltaisin sipaisen kulmiin sekä ripsiin. Plussaa, että tämä on erittäin helppo levittää ripsiin sisällä olevan ripsiharjan ansiosta.


Ja vielä muutama huomio mun ihonhoitoon liittyen

+ Joka kerta kun pesen kasvot käytän aina puhdasta pyyhettä ja käytön jälkeen heitän pesuun. Mun ystävä antoi myös hyvän vinkin, että hän pyrkii välttämään kasvojen koskettelua päivän mittaa, jotta bakteerit käsistä ei ajautuisi kasvoille.

+ Joka kerta kun meikkaan, käytän meikin levittämiseen puhtaita silveltimiä/beautyblenderiä/sormia. Joko pesen saippualla ja vedellä aina käytön jälkeen tai desinfioin.

+ Pyrin käymään säännöllisesti kasvohoidoissa vähän
aina tarpeesta ja vuodenajasta riippuen. Välillä ihan vain hemmotteluhoidoissa ja esimerkiksi mekaanisessa puhdistuksessa, kun taas välillä vähän tehokkaammissa hoidoissa kuten happokuorinnassa, mikroneulauksessa ja vampyyrihoitoakin olen kokeillut. Voimakkaasta happokuorinnasta oli apua hormoninäppyihin ja vampyyrihoidolla oli todella positiivinen vaikutus mun atopiaan.


+ Tykkään kokeilla aika ajoin uusia tuotteita, luen paljon arvosteluja ja suosituksia ja usein tulee tilattua merkkejä, mitä Suomessa ei ole saatavilla. Mutta sitten jos koen jonkun tosi tehokkaaksi ja hyväksi niin en kyllä ihan heti vaihda poiskaan. Tiettyjä voiteita olen saattanut käyttää vuosi toisensa jälkeen.

Löytyykö listasta teille tuttuja tuotteita?

xx Saara

  • Makeup

Tykkää-merkinnät

Kommentit

pinjasblog
pinjasblog,
Musta tuntuu, että kaikissa postauksissa on aina jokin tuttu tuote, mutta tässä kaikki oli uusia tuttavuuksia! 😍 Mulla itellänikin on hormonien heittelemä iho ja sen takia myös ihonhoito on tosi isossa roolissa arkea 😊
nouw.com/pinjasblog
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Äh joo, siis mulla ei ole ikinä ollut minkäänlaisia ongelmia ihon kanssa, mutta raskaus ja tää sen jälkeinen aika on tehnyt mun iholle huonoa. Ja valitettavaa myös se, että kun ongelmat hormonaalisia niin välillä niihin ei vain auta yhtikäs mikään 😟
nouw.com/saarapyykko