Outfit

Napping for two

Hei ja ihanaa perjantaita! Kävin mutkan aamulla töissä ja nyt olisi tämän viikon työt taputeltu. Loppupäivä ja viikonloppu minulla on vapaata ja tänään vielä edessä kynsihuolto minkä jälkeen hyvä lapsuudenystäväni tulee Helsinkiin. Hän sattuu olemaan myös raskaana ja vieläpä lähes samoilla viikoilla kuin minä, joten varmasti löytyy taas paljon juteltavaa. Siitä onkin jo tovi kun ollaan viimeksi nähty. Huomenna suuntaamme Tammisaareen mökille. Ihanaa päästä edes hetkeksi pois Helsingistä ja vain relaamaan.

Olen nukkunut koko viikon yöt todella huonosti ja sen kyllä huomaa päivisin. Olen otsikon mukaisesti nukkunut päiväunia kahden edestä – joka välissä kun se on ollut mahdollista. Väsymystä lukuunottamatta on ollut kyllä kiva viikko. Sopivasti töitä, treeniä ja keskiviikkona olin ystäväni Shirlyn kanssa Elämä Lapselle -konsertissa. Muistan, että olen nuorempana katsonut tuon konsertin tv:stä aina. Ja nyt sitten 28-vuotiaana paikan päältä. Täytyy sanoa, että kaikki ne koskettavat tarinat näissä raskaushormoneissa saivat kyllä kyyneleet silmiin. Menimme konsertin jälkeen vielä myöhäiselle dinnerille ja seuraavana päivänä olo tuntui siltä kuin olisi ollut darra. Pitkä päivä takana muutenkin, siihen konsertti ja dinneri päälle sekä aivan liian myöhään nukkumaan – huomaa, että raskaana nämä alkoholittomatkin illanvietot painaa seuraavana päivänä 😀

Kuvissa mun tiistain lounasdeitti Sepi <3

Mekko – Hunkydory

Takki – Zara (similar here & here)

Kengät – H&M (similar here & here)

Laukku – Givenchy

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 Comments

  • Reeta

    Onpa ihana toi mekko muuten! Vedetäänkö se vaan pään yli vai onko siinä jotku napit/vetskarit? Vieläköhän jostain löytyy…?

    • Saara Pyykkö

      Se vedetään pään yli! Ja noi napit vain “koristeena” tossa kauluksessa. Hmm en tiedä onko näitä missään enää tai koska ostettu kun tämä on saatu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *