Parhaat näkymät, burratat ja muut Teneriffa vinkit

Lupailin aikaisemmassa postauksessa jakaa vielä vinkit Teneriffalle ja erityisesti tuonne Etelä-Teneriffalle, missä me lomallamme olimme. Joten tässäpä tulee.

Ravintolat

Mesón Castellano - Espanjalainen liharavintola, joten jos lihasta tykkää, pihvit olivat todella hyvät.

Rosso Sul Mare - Italialainen ravintola ihanassa miljöössä mielettömillä merinäkymillä. Täältä sai myös reissun parhaan burratan minkä on mun alltime favorite alkupala.

Char Modern Cocina - Ihana moderni ravintola, laaja menu ja lihat ainakin olivat todella hyviä. Erityisplussa todella hyvästä palvelusta.

Villan vuokraaminen

Villan vuokraaminen oli isommalla porukalla todella kätevää ja alue, missä villamme sijaitsi oli ihanan rauhallinen, kaukana turistikaduilta. Läheltä villaa löytyi pari kivaa kahvilaa ja muutama pieni ruokakauppa sekä leikkipuisto. Rantaan villalta käveli 20-25 minuuttia. Itse ainakin tykkäsin talostamme todella paljon ja voin suositella, jos on hyvä villa alueelta haussa. Meillä oli 4 makuuhuonetta ja kaikissa oma wc. Keittiö/olohuone alueen lisäksi talossa oli iso ulkoterassi mistä löytyi grilli, ruokapöytä+tuolit, aurinkotuolit, pieni uima-allas sekä pingispöytä. Alakerrassa oli vielä autotalli sekä pieni treenialue. Tässä linkki villaamme.

Kokit

Vietimme Teneriffalla äitini 60-vuotissyntymäpäivää ja ravintoladinnerin sijaan päätimme palkata kokit talollemme valmistamaan illallisen. Kokit olivat aivan ihastuttava italialainen pariskunta ja ruoat olivat parhaat ruoat mitä koko reissulla söimme. Tässä linkki heidän kotisivuilleen. Iso suositus heille!

Santa Cruz

Teneriffan pääkaupunki pohjois Teneriffalla, missä kävimme yhtenä päivänä lähinnä shoppailemassa. Siellä siis shoppailumahdollisuudet olivat paljon paremmat kuin etelässä, missä me olimme. Santa Cruziin oli noin 70-80 kilometrin matka Costa Adejesta.

Ilmasto

Maaliskuun loppupuolella sää Teneriffalla vastasi Suomen kesää. Asteet olivat 20-25 välillä, ajoittain hieman sateli ja ajoittain sää oli pilvinen. Auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta ilma oli todella lämmin, mutta auringon mennessä pilveen ilma viileni huomattavasti. Etenkin aamuisin ja iltaisin oli pitkähihaiselle tarvetta. Vauvan kannalta ilmasto oli varmasti oikein sopiva. Itse kuitenkin lähtisin jatkossa ehkä hieman myöhemmin kesällä tai syksyllä, jolloin kelit olisivat lämpimämmät.

Spa

Jardin Tropical hotellin Spa oli todella hyvä ja pääsinkin vierailemaan siellä pariinkin otteeseen. Siisti ihana hoitola ja hyvä palvelu. Myös kyseinen hotelli vaikutti kivalta, joten jos hotellissa haluaa yöpyä, tämä olisi varmasti hyvä vaihtoehto.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ronjaemmiina
Ronjaemmiina,
Ihania reissu kuvia! 😊
nouw.com/ronjaemmiina
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229