Perjantain parhaat

Hame - Zara

Takki - Zara

T-paita - Crocker

Kengät - Louis Vuitton

Laukku - Gucci

Brooch - Chanel

Olen kerran aiemminkin tehnyt postauksen Noora&Nooran Perjantain parhaat podcastin tyyliin ja sellainen olisi taas luvassa. Joten tässäpä tulee - mun viikon parhaat.

Treeni - Trib3. Pt:ni houkutteli minut hänen kanssaan uudelle HIIT treenisalille, missä oli käynyt ja epäili, että minäkin saattaisin tykätä. Ja voi kyllä, aivan huikea konsepti ja mieletön treeni! Tänne täytyy päästä uudelleen. Ennen treeniä kaikki saivat sykevyön ja omaa sykettä pystyi seuraamaan treenisalin isolta screeniltä. Treenin jälkeen ohjaaja jakoi kaikille kylmän kostean hikipyyhkeen ja vastaanotossa odotti valmiiksi tilattu herkullinen proteiinismoothie valmiina. Perjantaisin salilla on kuulemma prosecco perjantai, eli treenin jälkeen saakin nauttia proteiinismoothien sijaan lasillisen proseccoa. Sali oli muutenkin todella viihtyisä ja hieno sekä mielettömän mukava henkilökunta. Ja ennen kaikkea treeni oli aivan huikea hyvä! Ainoa miinus on mielestäni tuo hieman suolainen hinta, mutta ensimmäinen kokeilukerta oli for free, joten todellakin suosittelen kokeilemaan. Todella koukuttava!

Ostos - Tämä oli hieman vaikea valinta, koska viimeisen viikon aikana olen tehnyt paljon hyviä löytöjä itselleni sekä vauvalle. Mutta täytyy sanoa, että suosikkini on tuo kuvissakin näkyvä leopardihame. Edellisessä postauksessa viittasinkin tähän kyseiseen hameeseen ja nyt se toimikin loistavasti keskiviikko iltana tyttöjen dinnerillä. Mitä pidätte asusta? Tässä elämäntilanteessa aika on hieman kortilla itseensä panostamiseen ja laittautumiseen ja valtaosa päivistä tulee vietettyä meikittä treenivaatteissa tai collareissa, joten oli enemmän kuin kiva laittautua dinnerille.

Ravintola - Carelia, mistä nämä postauksen kuvatkin itseasiassa ovat. Olimme keskiviikko iltana illallistamassa kahden hyvän ystäväni kanssa ja välillä on kyllä kiva nähdä ystäviä ihan ilman vauvaakin - sitä pystyy olemaan läsnä jotenkin ihan eri tavalla. En ymmärrä miksen ole käynyt kyseissä ravintolassa ennen. Ravintolassa sattui olemaan vielä parsaviikot, joten valitsimmekin kaikki tuon parsamenun ja ruoka oli todella hyvää. Jälkkäriannokseen kuului kaurajäätelöä, mitä en ollut ennen maistanut ja siitä taisi tulla uusi suosikkini. Etenkin nyt, kun imetysdieetin takia en pysty normaalijäätelöä syömään. Tätä kesällä siis!

Herkku - Tuon kaurajäätelön lisäksi Goodion Coconut raakasuklaa. Niin hyvää! Ostin Stockan Herkusta sitä pienen levyn ruokakauppareissulla ja sitä on tullut napostelua aina muutama pala jälkkäriksi. Pitää muuten hyvin myös makeanhimon loitolla.

Podcast - Nonsense. Kuuntelen useita podcasteja joka viikko ja minulla on monta suosikkia, mutta tällä viikolla tykkäsin erityisesti tuosta Nonsensen jaksosta. Välillä on ihan kiva kuunnella vain random höpöttelyä teemajaksojen sijaan.

Aktiviteetti - Vauvakino. Täällä olimme eilen koko perheen voimin. Meillä oli tapana käydä mieheni kanssa paljon leffassa ennen vauvan syntymää, mutta nyt tuo yhdessä leffaan lähteminen ei niin vain onnistukaan. Finnkinolla on joka kuukausi vauvakino, missä näytetään siis aikuisille suunnattu elokuva, mutta sinne saa ottaa vauvan mukaan. Eilen olimme testaamassa tuon ensimmäistä kertaa Kinopalatsissa ja tästä voisi ottaa vaikka joka kuukautisen perinteen. Toki leffakokemus oli hieman levottomampi kuin normaalisti, koska salissa ei todella ole hiljaista, valot ovat päällä ja elokuvan äänet normaalia hiljaisemmalla. Mutta meidän bebe hengaili chillisti ja nukahti välillä elokuvan aikana, joten me saatiin elokuva kyllä ihan rauhassa katsoa. Salissa on vielä mikro ruoan lämmitykseen sekä hyvät puitteet vaipanvaihtoon. Tää oli muuten ensimmäinen vauva aktiviteetti mihin olen osallistunut.

Ruoka - Kikherne tagliatelle. Careliaa lukuunottamatta olen tehnyt viimeisen viikon aikana kotona kaikki ruoat ja tuon imetysdieetin aloitettuani on pitänyt etsiä viljoille korvaavia tuotteita. Tämä kikherne tagliatelle nousi yhdeksi suureksi suosikiksi. Tätä ei varmaan joka lähikaupasta ole saatavilla, mutta omani löysin Kampin keskuksen K-Marketista. Suosittelen kokeilemaan! Tämä varmasti korvaa pastan jatkossa, imetyksen loputtuakin.

Biisi - Pedro Capón Calma. Tätä biisiä on tullut popitettua monta kertaa päivässä. Ihanan rennon letkeä hyvänmielen biisi.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ronjaemmiina
Ronjaemmiina,
Toi hame on täydellinen 😍
nouw.com/ronjaemmiina
Jennavan
Jennavan,
Yhdyn edellisiin, aivan ihana hame😍😍
nouw.com/jennavan