Pesänrakennusta, yöllisiä ostoksia ja vaatehaaveilua

Joulun jälkeen olen pessyt ja silittänyt monta koneellista pikkupyykkiä. Googlannut ”sairaalakassi” ja selvittänyt mitä sinne pakataan. Tosin itse pakkaamista en ole vielä tehnyt muuta kuin vauvanvaatteiden osalta. Valmistellut vauvan huonetta ja tehnyt viimeisiä hankintoja babyn tuloon. Ajattelin tehdä pian postauksen Hankintoja vauvalle part 2. Part 1:sen näet tästä.

Olen tehnyt myös kotiin jotain pieniä sisustushankintoja. Ehkä jonkinlainen pesänrakennusvietti vallitsee tällä hetkellä, kun saan kulutettua useita tunteja pelkästään kotona touhuamiseen. Viime yönä (kyllä, yöllä) tilasin olohuoneeseen uuden maton. En ole ennen ollut mikään kodinhengetär, sisustaja tai kotona touhuaja muutenkaan, mutta jotenkin minusta on raskausaikana kuoriutunut sellainen. Ehkä ihan hyvä niin, kun varmasti tulee kotonakin vietettyä aikaa jatkossa paljon enemmän.

Eilen siivosin kotona kaiken joulun pois. Glittersulkien tilalle tuli pampaheiniä ja joulukuusen sijaan tekokasvi. Jep - tekokasvi. Olen maailman huonoin pitämään mitään kukkia tai kasveja elossa ja Cobellosta löytyy iso valikoima todella hyvännäköisiä tekokasveja. Jos omaat yhtä huonot taidot kasvien ja kukkien hoidossa, suosittelen tsekkaamaan Cobellon valikoiman.

Huomaan, että olo ja mieli on päivä päivältä enemmän rennompi ja chillimpi. Kun on 9 kuukautta aikaa pohtia, miettiä ja vähän stressatakin tiettyjä asioita, voi loppua kohden näköjään vain ottaa rennosti.

Yöt ovat menneet hieman vaihdellen. Toisina öinä nukun yhteensä 5-6 tuntia välillä valvoen, jolloin päivisin tarvitsee päiväunet, ehkä jopa kahdet. Toisina öinä saatan nukkua kellon ympäri, jolloin seuraavana päivänä on energiaa vaikka muille jakaa. Nuo päivät yritänkin käyttää mahdollisimman hyödyllisesti, kun kerrankin on jaksamista.

Olen käynyt pitkillä kävelylenkeillä ja silloinkin huomaa, että välillä pitää reilusti hidastaa tahtia, joskus jopa pysähtyä hetkeksi. Salille en ole tällä viikolla mennyt - saa nähdä jaksanko loppuraskauteen salille enää ollenkaan. Ehkä joku päivä voisi jotain kevyttä yrittää mennä tekemään.

Vaikka tämä raskauden loppuaika onkin mennyt yllättävän hyvin, on jo ikävä jo omaa kroppaa sekä vaatteita mitkä eivät ole pitkään aikaan mahtuneet päälle. Hieman yksitoikkoista on ollut pukeutuminen viime kuukaudet. Kesää kohden olisi helpompi olla viimesillään raskaana, koska talvipukeutuminen tämän vatsan kanssa tuottaa hieman vaikeuksia.

Ostoslistalla on uusi talvitakki, mutta tuota nyt ei tietenkään ole järkevää vielä hetkeen ostaa. Minulla on ollut Canada Goosen untuvatakki noin kuuden vuoden ajan. Nyt kuitenkin tuntuu, että takki vetelee viimeisiään, väri on haalistunut pesussa ja hihansuut kuluneet. Suunnitelmissa olisi ostaa jokin yhtä hyvä "sijoitus" mikä olisi lämmin ja palvelisi usean vuoden ajan. Olen selannut Monclerin sekä Parajumpersin valikoimaa, mutta mihinkään en ole vielä päätynyt. Ehkä täytyy katsastaa valikoima uudelleen, kun takin ostokin on ajankohtaisempaa.

Takki - Zara

Kaulahuivi - Louis Vuitton

Pipo - Rock And Blue

Tekonahkaleggingsit - Mamalicious

Laukku - Givenchy

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
oii vitsi miten kiva asukokonaisuus <3 😎 takki varsinkin on aivan ihana!
nouw.com/sofiakeitaanranta
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Voi kiitos! <3 All black toimii aina! Takki on pari vuotta sitten Zarasta ostettu, mutta tykkään edelleen tosi paljon ja menee tämän vatsankin kanssa vielä kiinni! 😃
nouw.com/saarapyykko
Funfitfash
Funfitfash,
Kuulostaa tutulta tuo pesänrakennus omilta raskausajoilta. Pystyin samalla tavalla laittamaan kotia tunti kausia 🙈 Hyvää loppuodotusta äläkä stressaa liiaksi sairaalakassista! Itsellä se oli jopa täysin turha lopulta 😊

kiva blogi sinulla myös, täytyy lueskella myös pidemmälle!
nouw.com/funfitfash
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Haha, oi ei, taitaa olla siis ihan normaalia tämä🙈😅 Kiitos paljon❤️ Ja samoin!!😊👌🏻
nouw.com/saarapyykko