Puolet vauvavuodesta

Viimeiset kuusi kuukautta on iloittu, itketty, naurettu, valvottu, rakastettu, oltu huolissaan, opeteltu uutta, luotu rutiineja. Ollaan tehty paljon. Oltu jumissa kovien pakkasten takia sisällä sekä vietetty helteisiä kesäpäiviä lähes kokonaan ulkona. Matkustettu ulkomailla sekä Suomessa, veneilty, vietetty aikaa läheisten ja ystävien kanssa. Nautittu vauva-arjen iloista, mutta myös turhautumisesta ja väsymyksestä.

Tällä hetkellä vauva on todella kiinnostunut ympäristöstään. Välillä ei malttaisi oikein nukkuakkaan tämän takia. Vihdoin kaikki saadut lelutkin ovat päässeet käyttöön, koska ne kovin kiinnostaa. Viihdyttämistä ja seuraa hän kaipaa 24/7 niin, että välillä ovat omat koomikon taidot koetuksella.

Eteenpäin hän ei vielä pääse vaikka tahto olisi kova. Välillä liikkuu kuitenkin sivuttain kierien tai ympyrää lattialla lelujen perässä.

Parhaiten hän nukkuu liikkuvissa rattaissa tai sitterissä mitä keinutan. Unipesäänsä hän nukahtaa edelleen yöunille, mikä alkaa kyllä pian jäämään pieneksi (Miten me pärjätään ilman? :D)

Suurimmaksi osaksi hän on ihanan hymyileväinen, hyväntuulinen ja iloinen tyttö. Niin huonoa päivää ei ole etteikö hänen hymy sitä pelastaisi.

Onko mitään parempaa kuin tämä? Ei ole ♥

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit