Random facts about me

Ihanaa perjantaita! Heräsin tänä aamuna erityisen hyvällä tuulella, nälkäisenä ja pieneen lihasarkuuteen. Nukuin viime yön pitkästä aikaa koko yön läpi kertaakaan heräämättä. Tällaista yötä ei ole tainnut olla viimeksi kuin raskauden ensimmäisillä viikoilla. Muutoin koko raskausajan olen poikkeuksetta herännyt joka yö aamuyöstä ja valvonut, yöstä riippuen, vartista kolmeen tuntiin. Joten tämä kokonaan läpi nukuttu yö tuntuu luksukselta aamulla herätessäni. Minulla oli eilen ensimmäiset yhteistreenit personal trainerini kanssa, jonka jälkeen kävimme vielä ystäväni kanssa lähes parin tunnin kävelylenkin. Kyllä tunsi aamulla käsissä ja jaloissa eilen tehneensä jotain. Ja hyvä niin! Tänään vielä vähän töitä, minkä jälkeen pääsee viikonlopun viettoon.

Olen bongannut useasta blogista Random facts - postauksen mitkä ovat olleet usein mielenkiintoista ja hauskaakin luettavaa. Joten tämän viikonlopun kunniaksi päätin listata omani. Kivaa viikonloppua jengi! <3
 • Tykkään käyttää miesten suihkugeelejä ja deodorantteja. Olen vain todennut niiden olevan paremman ja kivemman tuoksuisia kuin naisten.

 • Olen mestari rikkomaan puhelimia. Joskus ne kyllä menevät minun käytössä ihan itsestäänkin rikki. Laskin, että tämän ja viime vuoden aikana minulla on ollut 4 eri iPhonea.

 • Olen myös mestari hukkaamaan latureita. Enkä vain omia, vaan myös mieheni. Tuntuu, että etsin jatkuvasti laturia ja niistä kymmenestä laturista on jäljellä kaksi. Tämä on asia mitä en oikein vieläkään voi ymmärtää, mihin ne aina katoaa.
 • Laukkuni painaa aina todella paljon. Jostain syystä kannan aina turhankin paljon tavaraa mukana.
 • Näin Netflix aikakautena ihme kyllä, olen todella huono seuraamaan mitään sarjoja tai elokuvia. Tykkään kyllä käydä elokuvateattereissa, mutta lähes poikkeuksetta kun yritän kotona katsoa elokuvia, niin nukahdan. Elokuvat toimivat minulla kuin unilääke ja on useita kymmeniä elokuvia mistä olen nähnyt ensimmäiset 15 minuuttia. Tämä on meillä jo vitsi mieheni kanssa kotona, jos sanon illalla että pitäiskö alkaa katsomaan jotain leffaa, hänen vastaus on aina ”eli haluat mennä nukkumaan?” Olen myös yrittänyt alkaa seuraamaan montaa eri sarjaa, mutta en vain yleensä pääse paria jaksoa pidemmälle. Edit: Poikkeuksena Modern Family mitä aloin kesällä seuraamaan. Sitä tulee katsottua joka viikko jakso tai pari.

 • Tykkään käydä hammaslääkärissä. Ja lääkärissä muutenkin.

 • Käytän todella harvoin koruja. Vaikka minulla on ollut reiät korvissa jo hyvin pienestä lähtien, laitan korvakorut korviini ihan muutaman kerran vuodessa. Eikä minulla ole hirveästi muitakaan koruja, mitä käyttäisin esimerkiksi päivittäin tai viikoittain. Jotenkin ne aina unohtuu.

 • Syön todella todella harvoin pizzaa enkä oikein edes pidä pizzasta. Ja silloin harvoin kun syön tai syömme mieheni kanssa, lempikohtani pizzassa on reunat. Mieheni syö pizzan muuten ja minä syön ne reunat.
 • Täytän ensi vuonna KOLMEKYMMENTÄ. Tunnen itseni paljon nuoremmaksi :D
 • Tärkeimmät piirteet mitä arvostan ihmisissä on luotettavuus, lojaalius ja rehellisyys. En voi sietää juoruamista ja tekopyhyyttä ja minulla on näihin täysi nollatoleranssi. Tästä syystä olen myös tarkka siitä ketä päästän lähelleni.
 • Viihdyn hyvin yksin ja omissa oloissani. Työni on todella sosiaalista, joten nautin vastapainona myös hiljaisuudesta ja omasta rauhasta.
 • Edelliseen viitaten; tykkään myös treenata yksin. Sulkeudun salilla aina omaan treeniin ja musiikkiin enkä huomaa mitään mitä ympärilläni tapahtuu saatika kiinnitä huomiota muihin.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Winston,
I simply wondered if you've planned any marketing yet for your site. I'm self-employed achieving this for various businesses for several years now, I feed my family doing it so I won't complain. I've a way of getting immediate interested traffic and buyers to your website through social media channels and email. In addition to getting more likes, followers for all your social media accounts. I've a fresh program that's just been completed that listens to any or all social mentions being made, if your certain word or phrase is detected, we instantly send back to them a message that they need to visit your site. We are able to use as much search terms as we would like, hundreds of targeted visits a day. I can also help you to make/update your website, fix site errors add updates etc. If you may want it. Along with that, I'd also like to learn what your competitors have implimented that we havn't done yet and address those issues asap. I'd also like to produce a video or two about your website and encourage them to rank high pretty quickly. Lastly I've a sizable database of opt in customers which are interested in what it is you do, so if you'd like to expand your overall newsletter list let me know, I can get you these records whenever you'd like them. They would get you instant leads by supplying you with a set of people or businesses that are looking for what it really is you're offering. I use tools a good number of individuals don't learn about or don't have the time to use for themselves and I want to use them for your site. If your're to busy with current clients I understand, I was just wondering was all. Let me know if you'd like more information or references, I have more than I know what to do with. Winston 1.319.423.9473
www.TheFirstPagePlan.com