Raskausviikko 39

Siinä missä syksy meni kuin silmänräpäyksessä, tuntuu nämä viimeiset raskausviikot matelevan. Jotenkin sitä on kai niin odottava ja jännittynyt fiilis, että päivät ja viikot tuntuvat todella pitkiltä. Viime viikolla minulla alkoi myös supistukset, osittain kivuaalitkin sellaiset, joten olo ei ole ollut kovin hyvä ja siitäkin syystä mieli hieman malttamaton.

Olen saanut välillä päivänkin somehiljaisuuden takia viestejä tutuilta, että joko olen synnyttämässä kun ei ole kuulunut. No en ole :D Jotenkin bloginkin suhteen on ollut inspiraatio ja jaksaminen hieman hakusessa viime viikkoina.

Tasan viikko enää laskettuun aikaan ja päivä kerrallaan mennään. Välillä olo on suht hyvä ja virkeä ja välillä aivan yli väsynyt ja huono kaikin puolin. Tänään on viimeinen ”tavallinen” neuvolakäynti ja siitä eteenpäin sitten yliaikaisseuranta, jos sellaiselle on tarvetta. Toivon todella että ei, mutta ikinä ei voi tietää.

Paino on noussut tasan 11 kg. Syksyllä välissä tuntui, että paino vain nousee ja nousee ihan sama mitä tekee, mutta viime kuukausina painonnousu hidastui todella paljon. Toki syötyäkin on tullut aika maltillisesti siitä syystä, että vatsalaukku alkaa olla jo aika ahtaalla ettei isoja annoksia pysty syömään sekä olen kärsinyt myös ajoittaisesta närästyksestä mikä osaltaan syömistäkin rajoittaa. Tärkeintä kuitenkin tietysti se ettei stressaa kiloista liikaa vaan, että vauva kasvaa ja voi hyvin.

Salitreenit minulla jäi kokonaan jo tuossa ennen joulua, minkä jälkeen en ole salille enää mennytkään. Liikkuminen onkin siis viime viikkoina rajoittunut pitkiin kävelylenkkeihin. Tosin tällä hetkellä kävelylenkit ovat enemmänkin sunnuntaikävelyä kuin mitään tehokkaita powerwalkeja, mutta pääasia kai että jotenkin liikkuu. Pelkästään ulkoilu on tehnyt kyllä ololle ja mielelle todella hyvää. Ja salitreeneihin voi palata sitten kun aika on oikea ja siltä tuntuu.

Tänään saadaan vauvanhuoneen tapettikin seinään ja muutoinkin kaikki alkaa olla jo valmista babyn tuloon ♥

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

byidairene
byidairene,
Tsempit sulle ja ihanaa loppuodotusta! <3
nouw.com/byidairene
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Voi kiitos paljon <3
nouw.com/saarapyykko
EmmaSini
EmmaSini,
Tsemppiä tähän loppuaikaan ❤️ Pian pitkä odotus palkitaan! 😍
nouw.com/emmasini
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Kiitos <3 Niinpä, vihdoin! <3
nouw.com/saarapyykko