Suosikkituotteeni juuri nyt - ja miksi?

Kuten olen maininnut jo aiemmin, on raskaus ja hormonit tehnyt iholleni hallaa, joten ihonhoitoon ja kosteutukseen on täytynyt panostaa extra paljon etenkin nyt raskausaikana. Dermaceuticin tuotteita olen käyttänyt lähes puolentoista vuoden ajan ja ollut niihin todella tyytyväinen. Löysin tuotesarjan käydessäni mikroneulauksessa ja siitä asti nämä ovat olleet käytössäni. Kävin mikroneulauksessa 6 kerran sarjahoidon reilu vuosi sitten, mikä on ollut paras sijoitus iholleni ikinä. Päihittää mennen tullen kaikki muut kasvohoidot. Valitettavasti se ei ole suositeltavaa raskausaikana, mutta ehdottomasti tänä vuonna aion ottaa tuon 6 kerran hoitosarjan uudelleen ja hoidattaa ihoni kuntoon. Onko teillä kokemuksia mikroneulauksesta?

Hyal Ceutic Intense Moisturizer kosteusvoide, C25 Cream Antioxidant Concentrate seerumi sekä Advanced Cleanser puhdistusvaahto minulla on ollut käytössä toissa vuoden syksystä asti. Uusimpana viime syksyn hankintana on tuo Foamer 5 Gentle Exfoliating Cleansing Foam mikä puhdistaa ihon epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja sekä Turn Over Stimulating Night Cream yövoide, mikä on selkeästi paksumpaa ja vielä extra kosteuttavampaa tuohon päivävoiteeseen verrattuna joten etenkin talvella ihan must tuote. Minulla on aina ollut herkkä sekä lievästi atooppinenkin iho, mutta kaikki nämä tuotteet ovat toimineet minulla erittäin hyvin.

Olen sattunut samoille työkeikoille muutaman vuoden ajan erään tuttuni kanssa ja lähes joka kerta kun olemme nähneet, olen ihastellut hänen hajuvettään. Viimeksi tämä tapahtui viime kesänä (ties kuinka monennen kerran), minkä jälkeen päätin että ehkä nyt on minunkin aika hommata tuo samainen hajuvesi Byredon Gypsy Water. Merkki oli ilmeisesti aiemmin hieman vaikeasti saatavilla Suomesta, mutta omani löysin Kicksin nettikaupasta ja nykyään Byredoa on myös saatavilla mahdollisesti Stockmannilta? Correct me if i’m wrong. Kiitos Shadille tästä vinkistä ♥

Tämän löydön tein marraskuussa Abu Dhabin Sephorasta myyjän suosittelemana. Make Up For Everin Lip Booster huuliseerumi minkä tarkoituksena on tuoda huuliin täyteläisyyttä sekä kosteuttaa ja tasoittaa huulen juonteita. Ihan loistotuote huulipunan alle jolloin kuivan ja mattaisen huulipunankin jälki on kauniimpi ja tasaisempi, mutta välillä käytän myös sellaisenaan.

Hiusöljyjä on varmasti tarjolla merkiltä kuin merkiltä, mutta itse koin haasteelliseksi löytää sopivaa hiusöljyä siitä syystä, että hiukseni ovat hennot eikä kovin paksut, joten lähes kaikki kokeilemani tuntui aina liian raskailta omaan tukkaan. Noin vuosi sitten ostin kampaajalta tämän Label M Therapy Rejuvenating Radiance Oil hiusöljyn ja samainen öljy on käytössä edelleen. Erittäin riittoisa sekä juuri sopiva hentoon ja ohueen tukkaan. Kosteuttaa ja tuo kiiltoa, mutta ei jätä yhtään rasvaista tai öljyistä fiilistä.


Löytyikö listaltani mitään teille entuudestaan tuttuja tuotteita tai jotain mitä teillä itsellänne olisi ollut käytössä?

xx Saara

  • Beauty

Tykkää-merkinnät

Kommentit