Outfit

Suunnittelematon ostolakko

Tämän kesän olen ollut aivan huomaamattani ostolakossa. Joten muutamaa jo toukokuun alussa tilattua kesämekkoa sekä aurinkolaseja lukuunottamatta, en ole tänä kesänä ostanut juurikaan mitään vaatteita tai yhden yhtä kenkäparia. Ja tämä on sattunut aivan suunnittelematta. Ei sillä etteikö kesämuoti olisi iskenyt – ei vain ole tullut käytyä kaupoilla eikä ole ollut millekkään oikeastaan edes tarvetta. Ja mikä outoa, yhtään “must have” -hankintaakaan ei ole ollut.

Lukuunottamatta olkilaukkua, jonka olisin kesäksi halunnut, mutta yksikään eteen sattunut ei oikein miellyttänyt ja olin hieman laiska etsimään, niin jäi sekin hankinta tekemättä. Haussa oli – ja on edelleen – iso rantakassimainen olkilaukku mielellään nahkaisilla (tai sitä jäljittelevillä) olkaimilla. Jos joku tietää mistä sellaisen vielä saisi, saa vinkata!

Tämä johtuu pitkälti myös siitä, että minulla tuli viime kesänä ostettua kesämekkoja ja kenkiä, joita sitten Suomen huonon kesän takia pääsin käyttämään vain kahden viikon Italian ja Ranskan reissullamme. Kaikki viime kesän hankinnat odottivat kellarissa pitkän syksyn, talven ja kevään yli ja onneksi Suomen helteisen kesän ansiosta olen päässyt käyttämään niitä läpi koko kesän. Kuvissa olevan mekon ostin viime kesänä alennusmyynneistä ja kengät sekä takki ovatkin jo parin vuoden takaa. Tänä kesänä on tullut kyllä koluttua vanhoja vaate- ja kenkävarastoja uuden ostamisen sijaan. Ja hyvä niin. Tosin täytyy kyllä sanoa, että tuleva syysmuoti houkuttelisi jo kauppoihin.

Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu? Olin itse mökillä perjantaista sunnuntaihin ja maanantai aamuna herätessäni olo oli super rentoutunut. Viikonloppu piti sisällään pitkiä yöunia, päikkäreitä, hyvää ruokaa, veneilyä, pelaamista, metsälenkkejä ja ulkotreenejä. Se on jännä miten eri fiilis on viikonlopun jälkeen, kun on viettänyt sen muualla kuin kaupungissa kotona. Tällaisen viikonlopun kun pääsisi viettämään edes kerran kuussa kaupungissa olon sijaan.

Tuntuu kivalta olla blogin parissa taas alkukesän parin kuukauden tauon jälkeen. Luonnostelin eilen tulevia postauksia, yhden hieman henkilökohtaisemmankin – joten stay tuned. Kivaa viikkoa kaikille <3

Mekko – Monki

Takki – NLY Trend

Kengät – Stradivarius

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *