Täydellinen juhannuslook ja olemattomat juhannusperinteet

Pääsin viikko sitten tekemään tälle ihanuudelle meikin ja hiukset ja koska tää look on mun mielestä ihan täydellinen juhannuslook, niin tämähän on loisto ajankohta jakaa tämä myös täällä blogissa. Meikistä tehtiin suht kevyt ja kuulas ja hiuksiin rennot kiharat. Lookin kruunaa vielä tuo upea kukkaseppele.

Me meinataan viettää juhannus ihan Helsingissä. Pohdimme myös vaihtoehtoa lähteä Ruotsiin, minkä sitten kuitenkin hautasimme aika pian. Toissa juhannuksen vietimme Tukholmassa, mutta suurimmaksi osaksi kaupat, ravintolat ja muut olivat sielläkin juhannuksen aikaan suljettuna. Tukholmaan olisi kyllä edelleen hinku lähteä, mutta ehkä jokin toinen viikonloppu, kun sielläkin on enemmän paikkoja auki.

Juhannus menee siis pitkälti rennosti veneillen ja grillaten. Onneksi tänne jää myös muutama ystäväpariskunta juhannusta viettämään kun tuntuu, että suurimmaksi osaksi jengi taitaa karata pääkaupunkiseudulta landelle loppuviikoksi. Mulla ei ole varsinaisesti ollut koskaan minkäänlaisia juhannusperinteitä ja useat juhannukset olenkin viettänyt reissussa. Mitä te meinaatte juhannuksena tai millaisia juhannusperinteitä teillä on?

Silmät

Dior Backstage Eye palette sävy 001 Warm neutrals

Kat Von D Tattoo liner

Too Faced Better than Sex Mascara

Kulmat

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävy Medium brown

Pohja

Giorgio Armani Power Fabric foundation sävy 4

Huda Beauty Easy Bake loose baking & setting powder sävyssä Sugar Cookie

Benefit Hoola Contour Stick

Kat Von D Shade + Light Contour palette

Huda Beauty The Overachiever Concealer sävy Cotton Candy

Nars Radiant Creamy Concealer sävy Creme Brulee

Becca Shimmering Skin Perfector

Huda Beauty 3D Highlighter palette

Huulet

Mac Cremesheen sävy Coral bliss

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229