Tukholman lempparit sekä loman ainoa miinus

Grand Hotel Stockholm

Kyselin instagramissa Tukholman hotellisuosituksia, mutta valitettavasti yhteenkään mulle suositeltuihin hotelleihin en saanut isompaa huonetta enää viime tipassa varattua - tai siis parissa ne olivat loppuunmyydyt ja yhdessä aivan ylihintainen. Päädyimme googlailun jälkeen Tukholman Grand Hotelliin mikä oli itseasiassa todella kiva! Hotellissa oli erittäin hyvä palvelu, loistava aamiainen sekä kiva sijainti - keskeisellä paikalla rannassa kuitenkin hieman ytimen sivustalla. Meillä oli auto mukana, joten kohdallamme parkkihalli oli plussaa. Hotellista olisi löytynyt myös spa, kuntosali ja muita mukavuuksia mitkä kuitenkin jäi meidän osalta käymättä. Muita minulle suositeltuja hotelleja olivat Nobis, Diplomat sekä At Six. Ehkäpä johonkin näistä sitten ensi kerralla.

Ravintolat

Ravintolasuosikeiksi nousi jo entuudestaan tuttu Vau de Ville, Eataly missä on muuten myös söpö myymälä yhteydessä sekä Riche missä kävimme illallistamassa. Hotellillamme oli aivan loistava aamiainen. Ensimmäisenä aamuna kävimme buffetaamiaisella mistä löytyi kaiken perus buffetaamiaistarjonnan lisäksi esimerkiksi tuorepuuroa, chiapuddingia sekä belgialaisia vohveleita. Toisena aamuna tilasin aamiaista hotellin toisen ravintolan ala carte listalta, mikä oli myös erittäin hyvä.

Ostokset

Kaupoissakin tuli jonkin verran kierreltyä, etenkin etsimässä vauvanvaatteita. Note to self: ensi lomalle triplamäärä vaatteita vauvalle mukaan. Etenkin kiinteiden syönnin aloituksen jälkeen vauvan vaatteet likaantuvat siihen tahtiin, että niitä joutuu vaihtaa parhaimmillaan kolmesti päivässä. Lähes samaa tahtia likaantuu myös omat vaatteet. Tuli käytyä NK:n lastenosastolla vauvanvaateostoksilla, Zara Homessa sisustusostoksilla, Majessa mekkokaupoilla sekä tietty Sephorassa tekemässä must have meikkihankinnat. Tää oli vielä loisto ajankohta kun alennusmyynnit olivat joka paikassa!

Tämän reissun ainoana miinuksena oli räkätautinen lapsi, jolla nousi vielä kuume loman viimeisenä päivänä. Onneksi tämä ei ollut ensimmäinen kerta ja olin hyvin varautunut lähtiessä lääkkeillä ja muulla tarpeellisella niin siitäkin selvittiin. Taas huomattiin, että lapsen kanssa lähtiessä reissuun on hyvä varautua ihan kaikkeen - you never know.

Ja ai niin, me mentiin Tukholmaan laivalla. Siitä on tosiaan aikaa, kun viimeksi olen Tukholmaan laivalla mennyt. Hyvä puoli tuossa oli se, että saimme auton matkalle mukaan, jolloin esimerkiksi tavaroiden roudaaminen oli huomattavasti helpompaa. Mutta ehkä ensi kerralla kuitenkin lennän :D

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Funfitfash
Funfitfash,
Tukholma on kyllä ihana paikka 😍 Me käytiin viimeksi toukokuussa ja toivottavasti pian pääsisi uudestaan. Me käydään yleensä laivalla myös, mutta ei olla vielä innostuttu jäämään yöksi. Ehkä sitten kun taapero on vähän isompi 😊
nouw.com/funfitfash