Vahinkohiljaisuus

Kirjaimellisesti. Tuntuu, että blogia on tullut päivitettyä huomaamattani hieman harvakseltaan viime viikot. No luonnollisestikin reilu viisi viikkoa sitten elämä muuttui aikalailla, joten ihan samalla tavalla ei ole siihen aikaakaan niin kuin ennen. Täytyy sanoa, että jännitin sitä miten saan äitiyslomalla ajan kulumaan. No ei ole ollut ongelmaa, ei ollenkaan. Paljon ollaan menty ja tehty. Päivät ovat kuluneet niin nopeasti, etten ole kertakaikkiaan ehtinyt kunnolla istumaan alas kirjoittaakseni yhtään mitään. Pienestä väsymyksestä huolimatta - kyllä tää vauva-arki on vaan ihan parasta ♥ Mitä sitten olemme tehneet?

…päästiin ”tutustumaan” uuteen lastensairaalaan pariinkiin otteeseen, onneksi ei ollut kyseessä mitään sen vakavampaa.

.…kävin ensimmäistä kertaa Oodissa. Olipa hieno.

…käynyt vaunulenkeillä ja nauttinut keväisistä keleistä. Vaunulenkkien lisäksi olen päässyt salillekin ja vitsit, että on tuntunut kivalta päästä taas treenaamaan. Tapasin alkuviikosta pt:n kenen kanssa treenasin koko raskauden ja kävimme läpi millaisilla treeneillä on hyvä aloittaa, mikä on kiellettyä ja mitä asioita on hyvä ottaa huomioon.

…päästiin ensimmäistä kertaa vauvan tulon jälkeen viettämään aikaa mieheni kanssa ihan kahden kesken ja syömään.

…olen nähnyt paljon ystäviä sekä perhettä ja käynyt useamman kerran viikossa lounaalla tai kahvittelemassa. Vauvan kanssa on vielä toistaiseksi todella helppo liikkua, kun hän viihtyy vaunuissa niin hyvin että nukkuu kaikki kaupunkireissut. Vauva viihtyy myös hyvin turvakaukalossa ja autossa, mikä onkin ollut muutamien itkuisten iltojen pelastus.

…suunnitellut ristiäisiä, mitkä päädyimme loppuen lopuksi pitämään muualla kuin kotona. Helpottaa huomattavasti omaa työtä järkkäilyjen osalta :D

…jotta taidot ei ruostuisi, olen tehnyt muutaman juhlameikinkin.

Takki - Rock And Blue

Housut - Pull & Bear

Kengät - Zara

Hanskat - Zara

Laukku - Gucci

Hoitolaukku - Gucci

Vaunut - Bugaboo Fox

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit