Viikkokatsaus

Huh. Tyttö nukahti juuri. Tämä taitaa olla ensimmäinen hetki viikkoon, että ehdin (ja jaksan) istua kunnolla alas kirjoittamaan. Ollut jotenkin niin hektinen viikko, joten monena iltana olen itsekin nukahtanut samaan aikaan tytön kanssa. Tänään sain nukuttua päiväunet, joten nyt jaksaa illastakin sitten hetken vielä valvoa itsekseen. Mun oli tarkoitus lähteä vielä illasta salille, mutta mieheni oli niin väsynyt ja menikin sänkyyn niin aikaisin, että jäimme sitten tytön kanssa vielä valvomaan. Tää on kyllä ihan parasta kun muut perheestä ovat nukkumassa ja saa illasta omaa aikaa vain olla, maata sohvalla ja katsoa tv:tä.

Mitä olemme sitten viime viikon aikana tehneet?

Kuten taisin jo jossain aiemmassa postauksessa mainita valvotuista öistä (mitä sitten jatkui lähes kolme viikkoa putkeen) on tilanne mennyt hieman parempaan suuntaan. Muutama neuvola- sekä lääkärikäynti on tullut tehtyä ja jotain syitäkin tyttäremme huonounisuuteen on löytynyt. Olen myös itse tällä hetkellä tiukalla imetysdieetillä, tarkoittaen sitä, että ruokavaliosta on karsittu pois maitotuotteet, viljat ja kananmuna. Vaatinee tietysti hieman suunnitelmallisuutta ruokailuihin ja tästä syystä myös ulkonasyömiset taitaa jäädä ainakin tämän kokeilun ajaksi. Parin viikon päästä pitäisi nähdä tulokset, onko tästä ruokavaliomuutoksesta ollut mitään apua vauvan oireisiin.

Viime viikolla äitini sekä tällä viikolla isäni ovat olleet Helsingissä, joten aikaa on tullut vietettyä myös paljon perheen parissa. Kumpikaan vanhemmistani ei siis asu Helsingissä, joten on aina ilo saada heidät tänne ja pyrinkin viettämään aikaa heidän kanssa heidän visiiteillään niin paljon kuin mahdollista.

Olin itse viime lauantaina ensimmäistä kertaa vuoteen (!!!) juhlimassa kaverini synttäreitä ja voin kertoa, että night out teki NIIN hyvää ja oli aivan super hauskaa. Siis niin kivaa. Yhdeksän kuukauden raskausajan, synnytyksen, kolmen kuukauden vauva-arjen sekä lähes kolmen viikon valvomisen jälkeen tuli fiilis, että tämä oli niin ansaittu. Ehkä taas jossain kohtaa kesällä voisi ottaa tämänkaltaisen illan uusiksi, koska mikäs sen kivempaa kuin pieni tuulettuminen ystävien kanssa.

Ja viimeisimpänä vappu. Mua nauratti kun facebookissa sekä instagramissa tuli vastaan muistoja menneiltä vapuilta ja tämä vappu tulikin vietettyä hieman eri tavalla. Olin tyttäreni kanssa kahdestaan kotona vappuaaton, söin sipsiä, katsoin leffaa ja olimme sängyssä klo 22. Parasta. Eikä todellakaan minkäänlaista hinkua yhtään mihinkään. Vappupäivänä olimme ulkoilemassa Isabelin sekä hänen kummitätinsä kanssa kaivarissa ja keskustassa useamman tunnin ajan ja illalla lähdimme vielä koko perheen voimin Linnanmäelle.

Me oltiin mieheni kanssa Tukholman Gröna Lundissa pari vuotta sitten ja voitimme jättipehmonallen minkä annoimme siellä vastaantulevalle pikkutytölle. Ja nyt tällä Lintsi reissulla eräs meille tuntematon mies antoi voittamansa nallen meidän tytölle (koska oltiin Teron kanssa niin huonoja pelaajia ettei voitettu mitään :D). Niin liikkis ♥ Tässä huomaa, että hyvä kiertää aina.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit