Viikkokatsaus

Katkonaisista ja välillä lyhyistäkin yöunista huolimatta, tykkään usein nousta ennen vauvaa, jotta saan aamuisin rauhassa nauttia aamukahvin ja aamiaisen. Sillä saa päivän kivasti ja kiireettömästi käytiin. Muita Nonsense podcastin kuuntelijoita? Kruunaa ainakin omat torstai aamut! Enpä muuten muista milloin viimeksi puhelimeni näyttö olisi ollut ehjä...

Eilen sain hoidettua paljon vauvan asioita nyt kun nimikin on virallista. Kävimme passikuvassa ja sain passihakemuksen laitettua. Nuo vauvojen passikuvat on kyllä huikeita :D Olemme lähdössä vajaan parin viikon päästä reissuun, joten passi oli hommattava pikaisesti. Kävin ostamassa myös matkarattaat. Päädyin Babyzen Yoyo:hin siitä syystä, kun menevät niin pieneen tilaan että saa vietyä käsimatkatavaroina koneeseen. Kenelläkään kokemusta kyseisistä matkarattaista? Ja jos on jakaa hyviä vinkkejä vauvan kanssa matkustamiseen, otan mielelläni vastaan!

Perustin hänelle eilen myös oman pankkitilin. Helppo ja kätevä jos joku haluaa laittaa esimerkiksi lahjan rahana. Saapahan sinne sitten kerryytettyä hänelle omaa pientä pesämunaa tulevaisuutta varten.

Viime viikolla pääsin pitkästä aikaa kampaajallekin ja tulos yhtä kiva ja fresh - niin kuin aina. Mitä pidätte? Luottokampaajani on Tiina joka työskentelee Rikhardinkadulle Hiushuone Tunne nimisessä kampaamossa. Iso suositus Tiinalle, jos etsit hyvää kampaajaa! Isoa muutosta hiuksiini ei yleensä tapahdu, pientä sävytystä ja freesausta vain. Yleensä vaalea taitetaan viileämmän sävyiseksi ja tällä kertaa lisättiin hieman tummempaa raitaa tuomaan kolmiulotteisuutta. Mun oma hius on todella vaalea, joten tyveä yleensä vain hieman kirkastetaan ja pidetään suht saman sävyisenä, jotta hiusten kasvaessa tyvikasvu ei pahasti häiritse eikä kampaajalla tarvitse käydä niin usein.

Viime viikolla lounastettiin ystävien kanssa useammankin kerran. Nuo kaupunkireissut ovat vielä niin helppoja vauvan kanssa kun hän nukkuu lähes kaikki reissut vaunuissa. Ja tietysti itsellekin kivaa vaihtelua päiviin. Meistä saa arkisin lounasseuraa! :D

Meillä on ollut yhden ystävän kanssa perinteenä jo useampana vuotena peräkkäin käydä hänen synttäreinään Brondassa drinkeillä. Ja poikkeusta ei tehty tänäkään vuonna. Baby jäi isälleen ja me istuttiin Brondassa pari tuntia höpötellen. Tekee niin hyvää välillä poistua kotoa ihan yksinkin tunniksi tai pariksi, nähdä ystäviä ja viettää omaa aikaa. Sitten sitä jaksaa taas kotonakin paremmin.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
sulla on kyllä ihan just sellaset mun unelma hiukset kun vaan voi olla 😃 vitsi pitäis varmaan itekkin käydä pitkästä aikaa kampaajalla!
nouw.com/sofiakeitaanranta
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Voi kiitos paljon, oon itekin supertyytyväinen! Pieni freesaus kampaajalla sillon tällön tekee kyllä hyvää😉☺️
nouw.com/saarapyykko
Funfitfash
Funfitfash,
Nonsensea kuunnellaan täälläkin aina kun muistaa ja ehtii 😃 Mäkin kävin usein kaupungilla pörräämässä äitiyslomalla ja oli kyllä niin helppoa pienen vauvan kanssa 😊 Onneksi meidän neiti viihtyy mukana hyvin näin kaksivuotiaanakin. Me tilattiin kans just uudet matkarattaat, mutta tilattiin Moweon Aeriukset. En tajunnutkaan tarkistaa, että saako nuokin käsimatkatavarana mukaan.
nouw.com/funfitfash
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Mulla toimii podcastit hyvin seurana vaunulenkeillä, ihan musiikin korvike tällä hetkellä😅👌🏻 Mä uskon että kun pienestä pitäen kulkee mukana niin tottuu ja viihtyy vähän isompanakin. Ainakin toivon niin😅😊 Joo meille oli ehtona että menee käsimatkatavaroihin koneessa ja tuo oli ainoa malli kyseisessä liikkeessä minkä pystyivät lupaamaan, että saa varmasti koneeseen. Tuo Moweo onkin mulle ihan vieras merkki, varmasti hyvät nekin😊👌🏻
nouw.com/saarapyykko