Viikon paras

Nahkaleggingsit - Topshop / T-paita - Dior / Minin housut ja paita - Zara

Ostos

Nuo kuvassa näkyvät nahkaleggingsit. Siis oon törmännyt näihin instagramissa muutamalla seuraamallani vaikuttajalla. Mulla on ollut jo pidempään haussa hyvät nahkaleggingsit ja oon muutenkin vähän arka tilailemaan housuja, koska harvoin löytyy sopivat ja istuvat sovittamatta, mutta nämä oli perfect! Tilasin nämä Topshopilta ja iso plussa se, että housuista löytyi myös petite malli eli lyhyemmällä lahkeella, koska mulle aivan kaikki housut on useimmiten liian pitkiä ja harvoin ne nilkkapituiset ovat oikeasti nilkkapituisia. Iso suositus!

Ruoka

Ehdottomasti grilliruoka. Grillattu parsa, sienet, kana, halloumi... ai että! Varmasti tänäkin kesänä tulee syötyä grilliruokaa kyllästymiseen asti.

Youtube

Lila Xenian youtube kanava. Oon katsonut kaikki videot nyt karanteenin aikana. Ihania Nyc maisemia ja kivaa rentoa sisältöä lapsiperheen arjesta.

Podcast

Poks podcast. En tajua miksi en ole kuunnellut tätä aiemmin? Lähes kaikki jaksot tästäkin tullut kuunneltua karanteenin aikana.

Elokuva

Veitset esiin. Siis tää oli kyllä oikeasti tosi hyvä. Piti juonessaan kiinni koko elokuvan läpi eikä yhtään ennalta arvattava.

Aktiviteetti

Salitreeni. Siis miten mä olinkaan kaivannut salille? Mun sali laittoi ovet kiinni lähes samantein kun tämä koronatilanne Suomessa alkoi ja avasi ovensa reilu viikko sitten. Aika monta viikkoa ilman salitreeniä, tämmöistä taukoa ei varmaan ole ollut sen jälkeen kun salilla käymisen aloitin. Vaikka sain kotitreenitkin ihan hyvin kulkemaan niin mikään ei kyllä voita salitreenin jälkeistä fiilistä ja kyllä myös kropassa ja lihaksissa tuntuu ihan eri tavalla tehneensä jotain. Tää on mulle myös niin tärkeää omaa aikaa.

Arjenluksus

Mikroneulaus. Mä olen aiemminkin ottanut mikroneulausta sarjahoitona ja viime viikolla aloitin sarjahoidon freesaamaan ihoa ennen kesän tuloa. Tämä on kyllä paras kasvohoito mitä mulle on ikinä tehty.

Herkku

Rakastan tiramisua ja tilasin Woltilla Nude ravintolan tiramisun mikä oli aivan taivaallista!

Vinkki

Mun on pitänyt kauan aikaa viedä meidän olohuoneen matto pesulaan, mitä en vain ole saanut aikaiseksi tehdä. Sain vinkin tuttavalta, että Super Pesula Ruoholahdessa noutaa maton kotoa pesuun. Ihan täydellistä! Ei tarvitse itse lähteä roudaamaan isoa painavaa mattoa. Ja ajanvarauksen maton noudolle pystyi tekemään helposti nettikalenterista, noudon sain heti seuraavalle päivälle. Just what I needed!

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Aahh voi että nuo sun kuvailemat grilliruuat herätti heti nälän, oi että *.* Mikroneulausta ois tosi mielenkiintoista kokeilla ja nähä, tekeekö se joitain muutoksia omaan ihoon!
mahdollisestiehka.blogspot.com/