Viikon paras

Podcast - Noora&Nooran Perjantain parhaat. Rentoa ja kivaa kuunneltavaa mistä saa hyviä ideoita perusarkeen. Tästä podcastista tämänkin postauksen idea lähti.


Ruoka - Makaroonilaatikko pienellä twistillä. Välillä perus kotiruoka on vaan ihan parasta. Tehtiin tällä viikolla makaroonilaatikko tällä ohjeella ja syötiin sitä kolme päivää. Kokeilemisen arvoinen!


Elokuva - Missä on Emily? Tämä yllätti erittäin positiivisesti. Elokuva mikä piti kiinni juonessa eikä ollut lainkaan ennalta arvattava. Suosittelen!


Ravintola - Stefan’s Steakhouse, ei kylläkään mikään uusi tuttavuus, mutta hyvää joka kerta!


Ostos - Giorgio Armanin Power Fabric meikkivoide. Käytin tätä meikkivoidetta viime vuonna, mutta meikkivoiteen loppuessa ostin eri merkiltä toisen testiin. Tämä Armanin on kuitenkin niin hyvä, että päätin palata siihen takaisin.

Kaverikohtaaminen - Torstaina kävin lapsuuden ystäväni luona, joka on saanut lapsen reilu pari viikkoa sitten. Meidän mineille tuli tasan kolmen viikon ikäero. Oli niin ihana nähdä, kun elämäntilanne on täysin sama ja niin paljon yhdistäviä asioita ja juteltavaa.


Kauneustoimenpide - Tällä viikolla aloitin uuden mikroneulaus sarjahoidon. Olen maininnut tästä ennenkin, että tämä oli paras sijoitus iholle mitä olen koskaan tehnyt. Raskaus teki todella hallaa iholleni ja toivon, että tästä olisi nytkin yhtä hyvä apu kuin vuosi sitten.


Päätös - Sokerilakko. Enkä puhu nyt mistään kuukausien mittaisesta sokerilakosta vaan ihan parista viikosta näin alkuun. En noudata mitään tarkkoja ruokavalioita tai ole mitenkään tarkka syömisistä ja todellakin sallin itselleni herkkuja aika ajoin. Välillä kuitenkin huomaan jääneeni kunnon sokerikoukkuun, niin että joka päivä tulee syötyä jotain pientä makeaa. Ei tuosta varmaan haittaa ole kun määrät ovat niin vähäiset, enemmänkin ärsyttää se jokapäiväinen ”tarve”. Siksi tämä lakko :D


Kauneustuote - Clinique Moisture Surge Intense kasvorasva. Ihoni on ollut todella kuiva ja kävelin kauppaan kysyen rasvaisinta kasvorasvaa mitä löytyy. Ja tämä todella oli sitä ja toimii toistaiseksi erittäin hyvin.

Takki - H&M

Housut - Mango

Kengät - Louis Vuitton

Laukku - Gucci

Hanskat - Zara

Aurinkolasit - Gucci

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JANINAKOSKENNISKA
JANINAKOSKENNISKA,
Pitääkin testata tota makaroonilaatikkoa! 😍 ja täällä ihon kanssa vastakohta... ihosta pukkaa tällä hetkellä NIIN PALJON rasvaa, että mikään ei auta 🙄
nouw.com/janinakoskenniska
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Hei kannattaa! Se oli superhyvää! Oi ei, mulla harvoin on tota ongelmaa, mutta kuivana lähes ympäri vuoden :-/
nouw.com/saarapyykko
byidairene
byidairene,
Ihana asu ja postausidea! <3
nouw.com/byidairene
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Voi kiitos <3 <3
nouw.com/saarapyykko
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229