Viikonlopun sairastupa sekä viikkokatsaus

Otsikon mukaisesti tämä viikonloppu on mennyt sairastaessa. Itse en ole sairastanut, mutta lapsi kyllä. Me oltiin aikaisin lauantai aamuna kolkuttelemassa Pikkujätin ovia selvittämässä onko normaalia, että hänellä on jo kolmas flunssa viiden viikon sisään. Ja korvatulehdushan sieltä löytyi. Kotiin päästyämme hänelle nousi vielä melkein 40 asteen kuume. Antibioottia, buranaa, precosaa ja nenäsumutetta onkin mennyt ihan reippaasti tänä viikonloppuna ja viikonloppu on vietetty pitkälti vain kotona pientä potilasta hoivatessa. Toisaalta on ollut aivan ihanaa olla vain kotona perheen kesken, rauhassa nauttien ja rentoutuen. Ollaan katsottu leffoja, syöty herkkuja ja vietetty kunnon sairastupaa meidän olkkarissa. Viime yötkin pieni potilas on nukkunut meidän vieressä ♥

Perjantaina olimme siskoni sekä hänen tytärten kanssa Löylyssä perjantaipullalla, tietty koska kanelipullapäivä. Tarkoitus oli mennä Birgittaan, mikä olikin harmillisesti jo suljettu. Toisaalta en ihmettele, koska ilmat ovat kylmentyneet ihan reippaasti eikä tuo kuvissa näkyvä villapaita ja untuvatakki ollut yhtään liioittelua. Pipo vain puuttui päästä, sen verran pistävän kylmä tuuli oli tuolla Eiranrannassa. Kyllä huomaa, että syyskuu on kääntynyt lokakuuhun ja välikausitakeille voi totisesti heittää heipat. Nahkatakki ja trenssi, nähdään seitsemän kuukauden päästä!

Viikko on sisältäny myös useamman salikäynnin, ystäviä sekä talviloman suunnittelua. Olimme jo pidempään miettineet, että olisimme reissussa joulun ja uuden vuoden. En ole ikinä ollut jouluna reissussa, joten nyt sitten lähdetään ja vieläpä maahan (sekä maanosaan) missä en ole ikinä käynyt. Arvaatteko minne suuntaamme?

Takki - Moncler

Villapaita - Nelly

Housut - Bikbok

Laukku - Chanel

Kengät - Chanel

Aurinkolasit - Rayban

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit